Türkiye'nin barış çabası AK Parti'ye oy olarak döndü: İşte MetroPoll'ün son anketi!

Türkiye'nin Rusya ve Ukrayna barışı çabası sadece dünyanın farklı ülkeleri değil, ülke içinde de önemli bir başarı olarak görüldü. MetroPoll anket şirketinin Mart ayında yaptığı son anket sonuçlarına göre bu pazar bir milletvekili seçimi olsa, AK Parti'nin oy oranında 3 puanlık artış yaşanır. İşte son anket sonucu...

Muhalif kimliği ile tanınan MetroPoll Kurucusu Özer Sencar, Mart ayında yaptıkları son ankette AK Parti'nin oylarının 3 puan attığını söyledi.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgal girişiminin yankıları sürerken MetroPoll anket şirketi Mart ayında yapılan son anketlerini paylaştı.

"Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz" sorusu sorulan ankette AK Parti'nin oy oranında artış yaşandığı görüldü.

UKRAYNA KRİZİNDEKİ ROLÜNÜN AK PARTİ OY DESTEĞİNE ETKİSİ

MetroPoll Kurucusu Özer Sencar anket sonuçlarını, "Ukrayna krizindeki rolünün AK Parti oy desteğine etkisi. Şubat ayına göre AK Parti oyunda 3 puanlık artış görüldü" ifadeleriyle değerlendirdi.

 

 

TÜRKİYE'NİN RUSYA-UKRAYNA BARIŞ ÇABASI AK PARTİ'YE OY OLARAK DÖNDÜ

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanana ve dünyayı sarsan savaşta akan kanın durması için yoğun bir diplomasi yürüten Türkiye, takdir görmeye devam ediyor. Türkiye'nin diplomasi başarısı ve iki devlet arasında görüşmelerde yaşanan olumlu gelişmelerin sadece dünyanın farklı ülkeleri değil, ülke içinde de önemli bir başarı olarak görüldüğü ortaya çıktı.

 

AK PARTİ'NİN OY ORANI YÜZDE 34.9

Son olarak Muhalif kimliği ile tanınan MetroPoll Kurucusu Özer Sencar, mart ayında yapılan son ankette AK Parti'nin oylarının 3 puan arttığını itiraf etti. Sencar, kendi elindeki son ankette kararsızlar dağıldığında AK Parti'nin oy oranının yüzde 34.9 olduğunu iddia etti.

 

Türkiye'nin barış çabası AK Parti'ye oy olarak döndü: İşte MetroPoll'ün son anketi! ile ilgili etiketler Erdoğan Anket seçim oy metropoll
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.