Türkiye'nin Azerbaycan'a desteği Ataklı'yı rahatsız etti

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik gerçekleştirdiği hain saldırıların ardından Türkiye, peş peşe açıklamalarla Azerbaycan'a destek verdi. Bu destekten rahatsız olan gazeteci Can Ataklı, Azerbayan'a yönelik desteği 'macera' olarak niteledi. Ataklı, "Türkiye'nin Azerbaycan-Ermenistan geriliminde aktif olmaması gerektiğini" öne sürdü.

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına Türkiye'nin Ermenistan'a tepki, Azerbaycan'a ise destek vermesi gazeteci Can Ataklı'yı rahatsız etti. Verilen desteği 'macera' olarak niteleyen Ataklı, "Bir cephe de Azerbaycan'da açılmasın" dedi.

 "YİNE BİR MACERAYA GİRME HEVESİ"

Ataklı konuya ilişkin yazısında şu ifadeleri kullandı;

"Demeçler açıklamalar, sert eleştiriler şu anda kamuoyunda sempati yaratıyor olabilir. Ancak Türkiye’nin bugünkü ortamda Azerbaycan-Ermenistan sürtüşmesine aktif olarak girmemesi gerekir.

Yine bir maceraya girme hevesinde olduklarını fark ediyorum. Tabii iktidarın bu tür şeylere ihtiyacı var aslında. Toplumun önemli bir kesimi bu tür hamasi çıkışlara destek verir, bunlar çok hoşuna gider. Ancak Türkiye’nin yeni bir askeri cepheye tahammülü olmamalı.

Şu anda zafer çığlıkları atılıyor olabilir ama inanın bir süre sonra yine aynı şekilde “Yanlış yaptık, keşke içine dalmasaydık” türü itirafların gelmesi kaçınılmazdır. Vakit yine geç olmamalı."

Türkiye'nin Azerbaycan'a desteği Ataklı'yı rahatsız etti ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Saldırı can ataklı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.