Türkiye'nin 11 SİHA VE İHA sürü devriyesi kem gözleri korkuttu!

Türkiye, Akdeniz’de Mavi Vatan, Suriye ve Irak’ta terörle mücadele verirken, Adalar Denizi’nde de haklarından vazgeçmiyor. Dün erken saatlerde aynı anda Suriye, Irak, Akdeniz ile Ermenistan sınırında, 11 İHA ve SİHA sürüsü uçuran Türkiye'nin, gövde gösterisi yaptığı öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Her geçen gün ekonomi ve teknolojik alanlarda gelişen Türkiye, uluslararasında da haklarını koruyor. Türkiye, Akdeniz’de Mavi Vatan, Suriye ve Irak’ta terörle mücadele verirken, Adalar Denizi’nde de haklarından vazgeçmiyor ve Lozan’a uyulmasını istiyor.

11 SİHA VE İHA SÜRÜ DEVRİYESİ KORKUTTU

Türkiye’nin, dün erken saatlerde aynı zamanda Suriye, Irak, Akdeniz ile Ermenistan sınırında, 11 İHA ve SİHA sürüsü uçurarak, gövde gösterisi yaptığı öğrenildi. SİHA ve İHA’ların 30 kiloluk mühimmat taşıdığı ifade edildi.

İDLİB, KUZEY IRAK, AKDENİZ İLE ERMENİSTAN SINIRINDA GÖVDE GÖSTERİSİ

Türkiye’nin aynı anda 4 ülke sınırları içinde uçurduğu SİHA ve İHA’ların dünyada ilk kez olduğu belirtildi. Uluslararası uzmanlar, Türkiye’nin yaptığı bu gövde gösterisi ile dünyaya, ”Türkiye’ye bir cephe açarsak diğer yer zayıflar sanılıyordu. Ancak hiç de öyle olmadığı görüldü. Beni Avrupa ile uğraştırırsanız, benim elim kolum her yere uzar” mesajını verdiğini söylediler.

TÜRKİYE LİBYA ASKERİNİ EĞİTECEK

Öte yandan Türkiye’nin, Libya ordusuna eğitim vereceği ve TSK’nın bunun için program oluşturduğu belirtildi.

Türkiye'nin 11 SİHA VE İHA sürü devriyesi kem gözleri korkuttu!

İDLİB’E YENİ KONVOY GÖNDERİLDİ

Bu arada Türk Silahlı Kuvvetleri’nin dün akşam saatlerinde, Kefer Lusinden, İdlib’e yeni bir konvoy yolladığı gözlendi. Edinilen bilgilere göre, Mehmetçik Kuzey Irak’ın Gara Bölgesi ve çevresinde bulunan hedefleri topçu atışı ile yok ettiği kayıtlara geçti.

Türkiye'nin 11 SİHA VE İHA sürü devriyesi kem gözleri korkuttu! ile ilgili etiketler Libya İHA SİHA TSK
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.