Türkiye'den Yunanistan'a yakıt misillemesi: Sınır getirildi!

Yunanistan plakalı ticari taşıtlar ve özel konteynerlerin standart depolarındaki gümrüksüz akaryakıt miktarının azami 350 litre olması kararlaştırıldı.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Karar ile Türk plakalı ticari taşıtların Yunanistan'a girişleri sırasında standart depolarındaki gümrüksüz akaryakıt miktarına getirilen sınırlamaya mütekabiliyet esasları çerçevesinde karşılık vermek amaçlandı.

ARTIK AZAMİ 350 LİTRE OLACAK

Yunanistan plakalı ticari taşıtlara getirilen akaryakıt sınırlamasına ilişkin esaslar belirlenen karara göre standart depo muafiyetine ilişkin yakıt miktarı Yunanistan plakalı ticari taşıtlar ve özel konteynerler için azami 350 litre olarak uygulanacak.

Yunanistan Plakalı Ticari Taşıtların Standart Depolarında İthal Edilecek Yakıt Miktarına Uygulanacak Muafiyet Hakkında Karar ise yürürlükten kaldırıldı.

Karar hükümleri Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülecek.

Türkiye'den Yunanistan'a yakıt misillemesi: Sınır getirildi! ile ilgili etiketler Yunanistan misilleme yakıt sınırlaması sınır ticari
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.