Türkiye'den uluslararası topluma Azerbaycan çağrısı

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısı sonrası açıklamada bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Ermenistan sivil yerleşim birimlerine saldırarak ateşkesi ihlal etmiş ve barış ve istikrara karşı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Uluslararası toplum bu tehlikeli provokasyona derhal dur demelidir." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik başlattığı saldırıya dair açıklama yaptı.

Kalın, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısını şiddetle kınıyoruz. Ermenistan sivil yerleşim birimlerine saldırarak ateşkesi ihlal etmiş ve barış ve istikrara karşı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Uluslararası toplum bu tehlikeli provokasyona derhal dur demelidir." dedi.

Türkiye'nin bu saldırılar karşısında Azerbaycan'ın yanında olduğunu ifade eden kalın sözlerini şöyle sürdürdü:

"Saldırılarda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Azerbaycan yalnız değildir. Türkiye’nin tam desteğine sahiptir."

 

 

Türkiye'den uluslararası topluma Azerbaycan çağrısı ile ilgili etiketler Türkiye Ermenistan Azerbaycan İbrahim Kalın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.