Türkiye'den uluslararası sularda dev operasyon

Türkiye Sahil Güvenliği ve Emniyet, Suriye açıklarında operasyon düzenlediği bir gemide bi buçuk tondan fazla esrar ele geçirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Suriye açıklarında, uluslararası sularda büyük bir başarıya imza atıldı." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye açıklarında güvenlik güçleri tarafından 1 buçuk tonun üzerinde esrarın ele geçirildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sahil Güvenlik, Emniyet; Narkotik-Havacılık İHA-Özel Harekat birimlerince, Suriye açıklarında 1 buçuk tonun üzerinde esrarın ele geçirildiğini bildirdi.

 

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, “Sahil Güvenlik, Emniyet; Narkotik-Havacılık İHA-Özel Harekat birimlerimizce, Suriye açıklarında, uluslararası sularda büyük bir başarıya imza atıldı. Müdahale edilen gemide; 1.5 tonun üzerinde esrar ele geçirildi! Allah nazardan korusun” ifadelerine yer verdi.

İHA

Türkiye'den uluslararası sularda dev operasyon ile ilgili etiketler Operasyon Esrar Narkotik Süleyman Soylu suriye açıkları sahil güvenik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.