Türkiye'den teklif var, Guti geri dönebilir

El Clasico etkinliği için İstanbul'a gelen Guti, "Yeniden Türkiye'de çalışmak ister misin?" sorusuna "Aslında bir teklif var. Ocak'ta çalışmaya başlamam için bana bir teklif geldi. Takımın ismini söyleyemem. Türkiye her zaman aklımda var. Hala değerlendiriyorum" cevabını verdi. Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan İspanyol futbol adamı parasını alamadığı için ayrılmıştı.

Beşiktaş ve Real Madrid'in unutulmaz orta saha oyuncularından Guti Hernandez, bir Süper Lig takımından teknik direktörlük teklifi aldığını ve değerlendirme aşamasında olduğunu söyledi.

2010-11 sezonunda Beşiktaş forması giyen ve futbolu Beşiktaş'ta bıraktıktan sonra teknik direktörlük kariyerine başlayan 46 yaşındaki Guti, "Aslında bir teklif var. Ocak'ta çalışmaya başlamam için bana bir teklif geldi. Takımın ismini söyleyemem. Türkiye her zaman aklımda var. Böyle bir teklif gelirse elbette sıcak bakarım Türkiye'de bir takım çalıştırmaya. Dediğim gibi, Ocak'ta çalışmaya başlamam için bir teklif geldi, hala değerlendiriyorum" dedi.

"GALATASARAY'I SAHASINDA YENMİŞTİK" 

Real Madrid'in dün Barcelona'yı Camp Nou'da 2-1 yendiği El Clasico'yu Samuel Eto'o ile birlikte İstanbul'da takip eden Guti, Beşiktaş-Galatasaray derbisi için şunları söyledi:

"Zamanı bir 15 sene geri çekip, tekrardan sahalarda bulunmak isterdim. Sadece El Clasico değil, herhangi bir Real Madrid maçında oynamak isterdim. Tabii ki Beşiktaş-Galatasaray maçında da sahada olmak isterdim. Çok güzel bir hatıram var. Beşiktaş bugün kendi sahasında oynuyor ama biz Galatasaray'ın sahasında bir derbi galibiyeti kazanmıştık ve golü ben atmıştım. Hatırlıyorum hala. Burada da sahada olmak isterdim."

Beşiktaş'ın çok güçlü bir takıma sahip olduğunu belirten Guti, "Ligde Beşiktaş şampiyon olabilir. Takımı çok güçlü. Maalesef Şampiyonlar Ligi'nde hak ettikleri sonuçları elde edemedi ama oyun olarak iyi. Ben takip ediyorum, seyrediyorum Şampiyonlar Ligi maçlarını. Savunmada birkaç hata yaptıkları için istedikleri sonuçları elde edemedi" ifadelerini kullandı.

Türkiye'den teklif var, Guti geri dönebilir ile ilgili etiketler Beşiktaş Guti guti hernandez
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.