Oyunculuk teklifi gelmeyince bakın ne yaptı!

'Hayat Devam Ediyor' dizisinde 'Hayat' adlı çocuk gelin karakterine hayat veren Meltem Miraloğlu, yeni dizilerden teklif almayınca ABD'ye yerleşme kararı aldı.

ATV ekranlarında yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor' dizisinden sonra sinema filmlerinde de rol alan Miraloğlu, oyunculuk teklifleri gelmeyince ABD'ye yerleşmeye karar verdi. İngilizcesini geliştirdikten sonra üniversite eğitimi almak istediğini söyleyen genç oyuncu OnurAkayMedya'dan Ülkü Gözen Stewart'a konuştu:

Oyunculuk teklifi gelmeyince bakın ne yaptı!

"Beni ekranda görememenizin sebebi, şu an bir proje teklifi gelmiyor ve proje teklifi alamadığım için ben bugün Amerika’dayım ve beni ekranda göremiyorsunuz."

Oyunculuk teklifi gelmeyince bakın ne yaptı! - Resim : 2

Meltem Miraloğlu, 2016 yılında oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın ile evlenmiş ancak mutlulukları uzun sürmemişti.

Estetik yaptırdığı iddialarına da açıklama getiren ünlü oyuncu, “Hiçbir yerimde dolgu, estetik yok. Ben doğduğumdan beri saçlarımı bile boyatmadım. Bir gün kendiliğinde beyazlayacak belki beyaz kalmasını da tercih edebilirim” dedi.

Oyunculuk teklifi gelmeyince bakın ne yaptı! ile ilgili etiketler Amerika
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.