Türkiye'den tehditler yüzünden mi ayrıldı?

Tayland'da geçirdiği motosiklet kazası sonucunda yaşamını yitiren Türkiye'nin ilk erkek güzeli Karahan Çantay'ın son röportajı ortaya çıktı. Bundan yaklaşık 6 yıl önce Onur Akay'a konuştuğu öğrenilen Çantay, Türkiye'yi aldığı tehditler üzerine mi terk ettiğinin sorulması üzerine, "Ben kendi isteğimle gittim. Çok sıkıldım, çok yıprandım. Uzak Doğu hayalim de vardı" cevabını veriyor. İşte Çantay'ın son röportajının detayları.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'ın, "Magazin Masası'nda" yayınladığı yazısı Tayland'a vefat eden Karahan Çantay hakkında unutulan bir gerçeği gözler önüne getirdi. 

Parıltılı yaşamı bırakıp gittiği Tayland'da matematik öğretmenliği yapan Çantay geçirdiği motosiklet kazası sonucu 6 Mart'ta vefat etti. Çantay'ın cenazesi ailesi tarafından prosedürler tamamlandığında Türkiye'ye getirilecek.

Aile ile görüşen Onur Akay, ilk erkek güzeli Çantay'ın ANkara Karşıkaya Mezarlığı'nda toprağa verileceğini, öncesinde ise Tayland'da arkadaşları tarafından kutsama töreni yapılacak. 

Onur Akay, Karahan Çantay ile bundan yaklaşık 6 yıl önce gerçekleştirdiği röportajın detaylarını da hatırlattı. 

Türkiye'den tehditler yüzünden mi ayrıldı?

4 Ekim 2015 tarihinde Çantay ile yaptığı röportaj aynı zamanda ilk erkek güzelinin Türkiye'yi neden terk ettiğinin cevabını da veriyor. 

Çantay röportajda Türkiye'den gitmesi için tehdit edilmediğini belirterek, "Ben kendi isteğimle gittim. Çok sıkıldım, çok yıprandım. Uzak Doğu hayalim de vardı" diyor. 

Uyuşturucu satıcısı olduğu iddialarına ilişkin de bilgi veren Karahan Çantay "Bu olayda suçsuzdum. Bana tuzak kurdular. 2 ay yattım. Bir dönem kullanıcı oldum ama dediğim gibi tuzak kurdular bana. Çünkü benim yaşım büyüdü ama aklen hiç büyümedim. Hep çocuk kaldığımdan oldu" ifadelerini kullanıyor. 

Yurt dışında Amerika ve Uzak Doğu ülkelerinde yaşadığını söyleyen, Çantay, geçimini sağlamak için taksi şoförlüğü bile yaptığını belirtirken, "Türkiye'ye geri dönmeyecek misin?" şeklindeki soruya ise şu cevabı veriyor: 

"Sürekli Ankara'ya gelip gittim. Yurtdışından Türkiye'ye dönüşler yaptığım da oldu. Ankara'da ailemin yanında yaşadım ve yarım kalan üniversite eğitimime devam ettim. ODTÜ'ye geri döndüm."

Türkiye'den tehditler yüzünden mi ayrıldı? ile ilgili etiketler Onur Akay Tayland Türkiye Karahan Çantay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.