Türkiye'den Paris'e başsağlığı mesajı!

Dışişleri Bakanlığı,Fransa'nın başkenti Paris'te gaz kaçağı nedeniyle meydana gelen patlamaya ilişkin, başsağlığı mesajı paylaştı. Dışişleri Bakanlığı, "Patlama neticesinde hayatını kaybedenlerin yakınları başta olmak üzere, Fransa halkına ve hükümetine başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz" dedi.

Dışişleri Bakanlığı, Fransa'nın başkenti Paris'te gaz kaçağı nedeniyle meydana gelen patlamaya ilişkin, "Patlama neticesinde hayatını kaybedenlerin yakınları başta olmak üzere, Fransa halkına ve hükümetine başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz." açıklamasında bulundu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, dün Paris'te meydana gelen patlama sonucunda ölü ve yaralıların olduğunun büyük üzüntüyle öğrenildiği kaydedildi.

Açıklamada, "Patlama neticesinde hayatını kaybedenlerin yakınları başta olmak üzere, Fransa halkına ve hükümetine başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Fransa'nın başkenti Paris'te 9. bölgedeki fırında dün sabah yangın çıkmış, gaz kaçağı nedeniyle patlama meydana gelmişti. Patlama, fırın ve çevredeki binalarda ağır hasara yol açmıştı.

Yaklaşık 200 itfaiyeci ve 100 polis olay yerine sevk edilmiş, bazı yaralılar helikopterlerle hastanelere kaldırılmıştı. Ayrıca çevredeki binalar ve oteller, yangının büyümesi ve başka bir patlama ihtimali nedeniyle boşaltılmıştı.

Paris Savcılığı, patlamada 2 itfaiye erinin hayatını kaybettiğini, 10'u ağır 47 kişinin yaralandığını duyurmuştu.

Türkiye'den Paris'e başsağlığı mesajı! ile ilgili etiketler Türkiye Dışişleri Bakanlığı Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.