Türkiye'den İsrail'e 'Enes Kanter' tepkisi

İsrail'in BM Büyükelçisi Gilad Erdan'ın Fetullahçı Terör Örgütü'nün sponsorlarından ve FETÖ liderinin manevi evladı olan Enes Kanter ile birlikte yaptığı paylaşıma Türkiye'nin BM Daimi Temsilciliği sert tepki gösterdi. Açıklamada, "Netanyahu'nun temsilcisinin bir terör örgütünün sponsoru ve sözcüsüyle görüşmesi hiç şaşırtmadı." denildi. Terörle mücadelenin haysiyet ve dürüstlük gerektirdiği vurgulandı.

Orta Doğu'da ABD ve Avrupa ülkelerinden aldığı gizli onay ve destekle terör estiren İsrail, terör örgütleri ile işbirliği yapmaktan çekinmiyor. 

Bunun son örneği Birleşmiş Milletler'de yaşandı. İsrail'in BM Büyükelçisi Gilad Erdan, sosyal medya hesabından FETÖ'nün firari isimlerinden basketbolcu Enes Kanter ile bir paylaşımda bulundu.

FETÖ'nün sponsoru ve Fetullah Gülen'in manevi evladı olan Kanter'le İsrail'in resmi temsilcisinin yaptığı paylaşımı Türkiye sert tepki gösterdi. 

Türkiye'nin BM Daimi Temsilciliği, Twitter hesabından, "Netanyahu'nun temsilcisinin bir terör örgütünün sponsoru ve sözcüsüyle görüşmesi hiç şaşırtmadı. FETÖ ve PKK terör örgütleriyle iş birliği yapanlar utanç duygusundan yoksundur. Terörizme ve aşırılığa karşı mücadele, haysiyet ve dürüstlük gerektirir." dedi.

Erdan, Twitter hesabından Enes Kanter ile bir fotoğrafının olduğu, Türkiye karşıtı paylaşım yapmıştı.

Türkiye'den İsrail'e 'Enes Kanter' tepkisi

Türkiye'den İsrail'e 'Enes Kanter' tepkisi ile ilgili etiketler Enes Kanter İsrail Türkiye FETÖ Fetullah Gülen Gilad Erdan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.