Türkiye'den İran'a kaçmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Milli Savunma Bakanlığı resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Türkiye'den İran'a kaçak yollarla geçmeye çalışan 6 kişinin yakalandığını duyurdu. Yakalanan 6 kişiden 2'sinin ise daha önce PKK'ya yardım etmekten dosyasının bulunduğu ifade edildi.

Milli Savunma Bakanlığı, yasa dışı yollarla Türkiye'den İran'a geçmeye çalışan 6 kişinin yakalandığını açıkladı.

YAKALANANLARIN 3'TE 1'İNİN PKK/KCK'DAN DOSYASI VAR

Bakanlığın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, 'Hudutlarımızın güvenliği için mücadelemiz sürüyor. Van hudut hattında yasa dışı yollarla ülkemizden İran'a geçmeye çalışan 6 şahıs yakalandı. Yapılan incelemede, yakalanan şahıslardan 2'sinin PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık suçundan dosyalarının olduğu tespit edildi' denildi.

 

Kaynak: DHA

Türkiye'den İran'a kaçmaya çalışan 6 kişi yakalandı! ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı PKK Türkiye İran sınır kaçak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.