Türkiye'den Azerbaycan'a art arda kutlamalar

Azerbaycan ordusu, Dağlık Karabağ'ın işgalden kurtarılmasında kritik öneme sahip Şuşa kentini Ermenistan'dan geri aldı. Bu zafere Türkiye'den de art arda kutlamalar geldi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Dağlık Karabağ'ın işgalden kurtarılmasında çok büyük öneme sahip Şuşa kentinin işgalden kurtarıldığını bildirdi.

Türkiye'den Azerbaycan'a çok sayıda tebrik mesajı geldi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Ve Şuşa, Ermenistan işgalinden kurtuldu... Kutlu olsun. Uğurlu olsun." ifadesini kullandı.

Türkiye'den Azerbaycan'a art arda kutlamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise "Kardeş Azerbaycan'ın zaferi kutlu olsun. Şuşa zaferi hayırlı olsun. Çok sevinçliyiz. Azerbaycan ordusu, Dağlık Karabağ'ın işgalden kurtarılmasında kritik öneme sahip Şuşa kentini işgalden kurtardı." dedi.

Türkiye'den Azerbaycan'a art arda kutlamalar - Resim : 2

"ÜÇ RENKLİ BAYRAĞINLA MESUT YAŞA AZERBAYCAN"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise, "Azerbaycan'ın kültür başkenti kadim şehir Şuşa'nın azatlığı kutlu ve uğurlu olsun. Bayrak gününde şanlı Azerbaycan bayrağı bir daha inmemek üzere Şuşa'da da dalgalanacak. Üç renkli bayrağınla mesut yaşa Azerbaycan." diye konuştu.

Türkiye'den Azerbaycan'a art arda kutlamalar - Resim : 3

BİR AÇIKLAMA DA OKTAY'DAN

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Kanal 7 televizyonunda katıldığı Başkent Kulisi programında konuya ilişkin değerlendirmede bulundu. Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'e konuya ilişkin açıklamalar yapan Oktay "Hakimiyetin sağlanıyor olması Azerbaycan açısından çok ciddi bir gelişmedir, sevindiricidir." dedi

 

Türkiye'den Azerbaycan'a art arda kutlamalar ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan İbrahim Kalın Ömer Çelik Mevlüt Çavuşoğlu Şuşa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.