Türkiye'den Arakan'da müslümanları katleden Myanmar'a ilk darbe!

Myanmar Devleti'nin Müslümanlar'a yönelik başlattığı soykırımın ardından Türkiye'deki hackerlar harekete geçti. Bu ülkeye yönelik siber saldırıların devam etmesi bekleniyor.

Myanmar Devleti Müslümanlar'a yönelik soykırım başlatırken, son bir haftada 3 bin Müslüman'ın katledildiği belirtiliyor. Ülkenin 'Nobel Barış Ödüllü' lideri Ang San Su Çi ise 'terörist' ifadesini kullanarak katliamdan Müslümanlar'ı sorumlu tutuyor.

mining

Haber 7'nin haberine göre, Arakan'da zulüm devam ederken Türkiye dışında İslam aleminden güçlü bir ses yükselmiş değil. Olaylara daha fazla kayıtsız kalamayan Türkiyeli hackerlar ise Myanmar'a yönelik saldırı başlattı.

BAKANLIĞIN SİTESİNİ ELE GEÇİRDİLER

Ay Yıldız Team, Myanmar'ın Doğal Kaynaklar ve Çevre Koruma Bakanlığı'na ait resmi siteyi gece saatlerinde ele geçirdi. Bu saldırının, Arakan'daki zulme kayıtsız kalmayan diğer gruplara da örnek olması bekleniyor.

Türkiye'den Arakan'da müslümanları katleden Myanmar'a ilk darbe! ile ilgili etiketler Myanmar Müslüman arakan katliam ayyıldız hacker
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.