'Türkiye'deki maymun çiçeği hastası İstanbul'da' iddiası: Şehir hastanesinde tedavi görüyor!

Türkiye'de tespit edilen maymun çiçeği vakasının İstanbul'da olduğu iddia edildi. Bakan Koca'nın 37 yaşında olduğunu ve bağışıklık sistemi yetersizliği olduğunu belirttiği maymun çiçeği hastasının İstanbul'da bir şehir hastanesinde tedavi gördüğü iddia edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye'de maymun çiçeği hastalığı vakasına rastlandığını duyurdu.

"HASTA 37 YAŞINDA, BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ YETERSİZLİĞİ VAR"

Koca paylaşımında, "Bir hastamızda maymun çiçeği hastalığı tespit edildi. Hasta 37 yaşında, bağışıklık sistemi yetersizliği var. Kendisi tecrit edilmiş durumda. Temaslı takibi yapıldı, başka bir vakaya rastlanmadı. Bilindiği gibi, bu hastalık solunum yoluyla değil, yakın fiziksel temasla bulaşıyor" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'DA ŞEHİR HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRÜYOR

Bağışıklık sistemi yetersizliği olan 37 yaşındaki hastanın İstanbul'da bir şehir hastanesinde tedavi gördüğü iddia edildi. 

 

 

 

 

 

 

'Türkiye'deki maymun çiçeği hastası İstanbul'da' iddiası: Şehir hastanesinde tedavi görüyor! ile ilgili etiketler İstanbul Türkiye maymun çiçeği hasta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.