Türkiye'deki FTX kullanıcıları paralarını nasıl alacaklar?

Kripto para piyasasının en büyük borsalarından biri olan FTX dün iflasını resmen duyurdu. Türkiye'de de çok sayıda kullancısı olan FTX'ten parası olanların nasıl çekebilecekleri merak konusu oldu. Şirketin Türkiye şubesi kullancıların paralarını nasıl çekebileceklerini açıkladı.

Kripto para camiası, hafta boyunca dünya çapındaki en büyük borsalardan olan FTX'in çöküşünü izledi. Birçok ülkede müşterisi bulunan kripto para borsasının merkezi, dün itibarıyla iflasını açıkladı.

FTX'in Türkiye şubesi bugün Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak borsada yatırımlarını yapan müşterilere bir yol haritası açıkladı. Buna göre, kullanıcılar, FTX TR hesaplarında bulunan kripto para bakiyelerini alabilecekler.

FTX'ten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Değerli kullanıcılarımız,

"FTX TR hesabınızda bulunan kripto para bakiyeleriniz, Binance, Binance TR, BtcTürk, MEXC, Huobi ve Kucoin borsaları üzerindeki 12/11/2022 Cumartesi günü gece saat (TSİ) 03:00’deki fiyatlar dikkate alınarak, Türk lirasına çevrilip borsamızda kayıtlı olan banka hesaplarınıza yansıyacaktır."

Kripto para borsa işletmecileri, hesaplama sürecinin sürdüğünü belirtirken müşterilerle "Sabrınız için çok teşekkür ederiz." mesajını paylaştı. Destek için kullanıcılar (tıklayın) bağlantıya yönlendirildi.

 

 

Türkiye'deki FTX kullanıcıları paralarını nasıl alacaklar? ile ilgili etiketler FTX Borsası Türkiye Kripto para
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.