Türkiye'de VIP araçtan inmeyen Hadise, Amerika'da metroya bindi

İş insanı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda evlenen Hadise, New York tatili sırasında metroya bindi. Türkiye'de korumalarla dolaşıp VIP aracından inmeyen Hadise, ABD'de ise ulaşım için metroyu tercih etti. Ünlü popçu metroda çekilen karelerini Instagram hesabından yayınladı.

VIP araçtan inmeyen 36 yaşındaki şarkıcı Hadise’nin havası Amerika’da söndü. Ünlü şarkıcı, önceki gün New York’ta her turist gibi metroya bindiği sırada çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

 

METRODA ÇEKİLEN KARELERİNİ YAYINLADI


Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Türkiye'de VIP minibüs ve korumalarla gezen Hadise, sınırdan geçince sıradan biri olup çıktı. Geçtiğimiz Nisan ayında hayatını birleştirdiği kendisinden 3 yaş küçük eşi Mehmet Dinçerler ile ABD'ye giden Hadise, sosyal medya hesabından New York'ta çekilmiş karelerini paylaştı.


Türkiye'de VIP araçtan inmeyen Hadise, Amerika'da metroya bindi

Fotoğraflar arasında en dikkat çekeni Hadise'nin New York metrosunda çekilmiş karesiydi. Hadise metroya bindiği anları 'Hadise in NYC!' notuyla 14 bin takipçili Instagram hesabından paylaştı.

Türkiye'de VIP araçtan inmeyen Hadise, Amerika'da metroya bindi - Resim : 2


Hadise'nin paylaşımının altına "Türkiye'de VIP, Amerika'da turist", "Amerika'da ünlü düşmesi", "Hadise'nin havası, sınırı geçince söndü" gibi yorumlar yapıldı.

 Türkiye'de VIP araçtan inmeyen Hadise, Amerika'da metroya bindi - Resim : 3

Türkiye'de VIP araçtan inmeyen Hadise, Amerika'da metroya bindi ile ilgili etiketler Hadise metro New York Amerika mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.