Türkiye'de şu an saat kaç? 25 Ekim bugün saatler geri alındı mı?

Türkiye’de şu an saat kaç? Gün ışığından daha fazla yararlanmak adına gerçekleştirilen kış saati uygulaması akabinde ‘Saatler geri alınacak mı, saatler geri alındı mı’ sorusunun cevabı merak konusu oldu. Peki, 25 Ekim bugün saatler geri alındı mı? Kış saati uygulamasına geçilecek mi? İşte detaylar…

25 Ekim Türkiye’de şu an saat kaç? sorusu vatandaşların en çok konuştuğu konulardan birisi haline geldi. Yaz ve kış saati konusunda daha önceden 2016 yılında Bakanlar Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda bazı yenilikler ön planda yer almıştı.

Gün ışığından daha fazla yararlanabilmek amacıyla gerçekleştirilen bu uygulama Avrupa ülkelerinde halen devam ederken ülkemizde 25 Ekim tarihinde vatandaşlar tekrardan bu sorunun yanıtını aradı. 25 Ekim bugün saatler geri alındı mı?

TÜRKİYE’DE ŞU AN SAAT KAÇ? 25 EKİM SAATLER GERİ ALINDI MI?

Almanya, Fransa, Danimarka, Hollanda gibi birçok Avrupa ülkesinde 2021'in Mart ayına kadar devam edecek olan Kış saati uygulaması bugün gerçekleştirilecek. Bu kapsamda ülkemizde 2016 yılında kaldırılan uygulama yeniden vatandaşların gündemine gelirken "Saatler geri alınacak mı?" sorusu yanıt aramaya başladı.

Ülkemizde 2016 yılından bu yana Kış saati ve Yaz saati uygulamaları gerçekleştirilmemektedir. Bu nedenle Türkiye'de, Avrupa ülkelerinde olduğu gibi saatlerin ileri veya geri alınması gibi bir durum söz konusu değildir.

Avrupa ülkelerinde saatler, 24 Ekim Cumartesi'yi 25 Ekim Pazar'a bağlayan gece yarısı bir saat geri alınacak.

Türkiye'de şu an saat kaç? 25 Ekim bugün saatler geri alındı mı? ile ilgili etiketler Türkiye saat kaç saat kaç kış saati yaz saati
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.