Türkiye'de koronadan can kaybı 108'e yükseldi...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün 16 kişinin daha kaybedilmesi ile koronadan ölenlerin sayısının 108'e yükseldiğini duyurdu...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu’nu, HER AKŞAM YENİLENEN VERİLERLE burada ve aşağıda paylaştığım linkte görebilirsiniz. Doğru ve detaylı bilgi bu iki kaynakta." mesajını paylaştıktan sonra son duruma ilişkin tabloyu verdi...

Bu tabloya göre 28 Mart itibariyle koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı 108'e yükseldi. Son 24 saatte vefat edenlerin sayısı ise 16.

Son 24 saat içinde bin 704 yeni vaka belirlenirken, toplam vaka sayısı ise 7 bin 402'ye yükseldi. 

Bugün gerçekleştirilen test sayısı 7 bin 641 olarak açıklanırken, toplam test sayısının da 55 bin 464 olduğu bilgisi paylaşıldı. 

Tabloda yoğun bakım ve taburcu edilen hastalara ilişkin de bilgi bulunuyor. Buna göre toplam yoğun bakımdaki hasta sayısı 445, toplam entübe hasta sayısı 309 ve iyileşip taburcu olan hasta sayısı ise 70. 

Türkiye'de koronadan can kaybı 108'e yükseldi...

Türkiye'de koronadan can kaybı 108'e yükseldi... ile ilgili etiketler Korona
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.