Türkiye'de Korona salgını ne zaman bitecek? Metehan Demir: Singapur Üniversitesi güzel haberi verdi!

SuperHaber yazarı Metehan Demir ve SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, hem Türkiye hem de dünyanın Koronavirüs gündemini değerlendirdi...

Dünyada yayılmaya devam eden Covid-19 salgınında vaka sayısı 27 Nisan tarihi itibariyle 3 milyonu, can kaybı ise 207 bini geçti. Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre Türkiye'de 26 Nisan itibariyle Covid-19 nedeniyle 99 kişi hayatını kaybetti, ölenlerin sayısı 2 bin 805'ya yükseldi. Vaka sayısı 2.357 olurken, iyileşen sayısı 3.558 kişi olarak kayıtlara geçti.

Veriler Türkiye açısından oldukça umut verici olarak değerlendirilirken, ülkemizde salgına karşı alınan tedbirlerin ne zaman gevşetilmeye başlanacağı ve normale dönüşün hangi tarihten itibaren gündeme geleceği de yanıtı en çok merak edilen sorular arasında. SuperHaber yazarı Metehan Demir, normalleşmeyle ilgili Ankara'da konuşulanları aktardığı 'Metehan Demir ile Gündem' programında iyiye gidişat çerçevesinde planlamaların yapıldığını aktarırken, Singapur Üniversitesi'nden gelen Türkiye araştırmasının sonuçlarına dikkat çekti. Demir, "Mayıs ortasına yönelik öngörüler var. Hepimizin duymak istediği güzel haber, Singapur Üniversitesi'nden geldi" diye konuştu. 

LİGLER NE ZAMAN BAŞLAR? OKULLAR AÇILACAK MI?

Türkiye'de liglerin yeniden başlaması ve okullar konusundaki değerlendirmeleri de aktaran Metehan Demir, "Ligler ile ilgili Haziran ayı işaret ediliyor. Okullar konusunda kafalar karışık. Okullara bir geriye dönüşün bu sene çok kolay olmayacağı görüşü hakim" ifadelerini kullandı.  

'Metehan Demir ile Gündem' SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Türkiye'de Korona salgını ne zaman bitecek? Metehan Demir: Singapur Üniversitesi güzel haberi verdi! ile ilgili etiketler SuperHaber Metehan Demir Koronavirüs Türkiye Barış Özkan covid-19 ligler ne zaman başlar?
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.