Türkiye'de ilk! Trans birey belediyede şoför oldu...

İstanbul’da yaşayan trans birey Niler Albayrak, Avcılar Belediyesi’nde şoför olarak işe başladı.

İstanbul’da yaşayan trans birey  Niler Albayrak,  CHP'li Avcılar Belediyesi’nde belediye şoförü olarak işe başladı.

 Türkiye’de bir ilk olmak özelliği taşıyan haberi Facebook hesabından duyuran Albayrak, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’ye teşekkür etti.

Çok sevinçli olduğunu belirten Albayrak mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Merhaba, çok mutlu ve sevinçliyim. Çok istemekle alakalı belki ve tabii ki biraz da karşı tarafın da insiyatifi arzusu ile olan bir şey. Ve gene Türkiye’de ve CHP çatısı altında bir ilk. Bu ilki gerçekleştiren Belediye Başkanımız Sayın Turan Hançerli’ye de çok teşekkür ediyorum. Bir ilk onun da sayesinde Avcılar’da ve Avcılar Belediyesi’nde yaşanıyor.

Artık şoför olarak işe başlamış bulunmaktayım. Destek olan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Gene bir ilki başarmak ayrıca çok güzel. Açık kimlikli bir trans kadın ve trans kadın şoför olarak başkanımıza ve belediyemize çok teşekkürler.”

Türkiye'de ilk! Trans birey belediyede şoför oldu...

Albayrak daha önce CHP Avcılar İlçe örgütünün yöneticisi, 2015'te İstanbul üçüncü seçim bölgesinden milletvekili aday adayı ve 2017'de de Merkez Mahallesi'nin delegesi seçilerek ilklere imza atmıştı.

Türkiye'de ilk! Trans birey belediyede şoför oldu... ile ilgili etiketler CHP Avcılar Şoför niler albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.