Türkiye'de ilk kez Bodrum'da görüldü!

Bodrum’da sahile gelen siyah kuğu görenleri şok etti. Türkiye’de bulunmayan bir cins olan siyah kuğu yetkilileri alarma geçirdi. Akut ekipleri kuğuyu bulmak için seferber oldu.

Bitez sahilinde oturan vatandaşlar karşılarından siyah renkli kuğu görünce şok oldu..

Kuğunun bitkin halde olduğunu söyleyen vatandaşlar fotoğrafını çekip Yaban Hayatı koruma kuruluna gönderdi.

Türkiye'de ilk kez Bodrum'da görüldü!

Görüntüleri inceleyen Yaban Hayatı Koruma Kurulu yetkililer gözlerine inanamadı. Türkiye’de bulunmayan bir cins olan Siyah kuğu için Akut ekibini arayarak yardım istedi.

Bodrum Akut ekibi siyah renkli kuğu için arama kurtarma çalışması başlattı. Gece yarısı yapılan operasyonda siyah kuğu için deniz ve sahil kenarı didik didik arandı.

Türkiye'de ilk kez Bodrum'da görüldü! - Resim : 2

7 kişilik ekiple Bitez sahiline ve deniz arayan Akut ekibi vatandaşlardan bilgi alarak kuğunun gittiği yönde ilerlemeye başladı.

Yaklaşık 4 saat süren arama sonucunda kuğunun izine rastlanmadı.

Türkiye'de ilk kez Bodrum'da görüldü! - Resim : 3

Kuğuyu son olarak sahil kenarında gören vatandaşlar ise havanın kararmasıyla birlikte kuğunun gözden kaybolduğunu ve durumu Akut ekiplerine bildirdiklerini ifade etti.

Türkiye'de ilk kez Bodrum'da görüldü! ile ilgili etiketler Bodrum AFAD siyah kuğu bitez
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.