Türkiye’de geçen yıl en çok satan motosiklet markası yine Honda oldu

Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası olma unvanını üst üste 7’nci yılda da koruyan Honda, 2021'de 46 bin 701 adet motosiklet satışı ile yüzde 33,4 pazar payına ulaştı.

Honda tarafından yapılan açıklamaya göre, 2021'de Türkiye'de gerçekleşen toplam 139 bin 643 adet motosiklet satışının 46 bin 701'sinde tercih edilen marka Honda oldu.

Markanın satışları yıllık bazda yüzde 70,6 oranında artarken, Honda'nın motosiklet pazarındaki payı yüzde 33,4'e ulaştı.

Bir önceki yıla göre yakaladığı yüzde 28.5'luk artış oranı ile Türkiye'deki motosiklet pazarındaki toplam büyümenin üzerinde bir büyüme kaydeden Honda, pazar payında daha önce ulaşmadığı payı elde etti.

Türkiye’de satılan her 3 motosikletten biri olmayı başaran Honda, 2015'ten bu yana Türkiye'de yılda en çok satılan motosiklet markası olmayı sürdürüyor.

Türkiye’de geçen yıl en çok satan motosiklet markası yine Honda oldu ile ilgili etiketler Motosiklet Honda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.