Türkiye'de en fazla doz aşı uygulanan 3. gün!

Türkiye'de bugün 1 milyon 508 bin 939 doz Covid-19 aşısı yapıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugünün en fazla doz aşı uygulanan 3'üncü günü olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün 1 milyon 508 bin 939 doz Covid-19 aşısı yapıldığını duyurdu.

Bugünün en fazla doz aşı uygulanan 3'üncü gün olduğuna dikkat çeken Bakan Koca, "Bugün üçüncüyüz! Son 24 saatte 1 milyon 508 bin 939 doz Covid-19 aşısı yapıldı. 9 Ağustos, aşı performansında en iyi olduğumuz günler sıralamasında üçüncü. 1 milyon 582 bin 232 doz olan günlük rekoru yakalamak biraz bize, biraz da aşıya karar verme hızına bağlı. Biz yarın hazırız!" dedi.

 

"CESARET İNSANI ASLANA GALİP EDER"

Sağlık Bakanı Koca, Covid-19 aşısı olan 96 yaşındaki Hüseyin amcanın videosunu da paylaştı. Hüseyin amca videoda, “Cesaret insanı aslana galip eder. Herkesi aşıya davet ediyorum. Ben faydasını gördüm.” diyor.

Türkiye'de en fazla doz aşı uygulanan 3. gün! ile ilgili etiketler koronavirüs salgını covid-19 aşısı aşı dozu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.