Türkiye'de bir ilk! Konyaspor'un iç saha maçları jakuzi keyfiyle izlenecek

Konyaspor'un iç saha maçlarını oynadığı Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda bir locaya jakuzi konuldu. Loca sahiplerinin hizmetine sunulan jakuzi imkanı aynı zamanda Türkiye'de bir ilk olarak da kayıtlara geçti.

Bir süredir sahasındaki bakım onarım çalışmaları sebebiyle maçlarını Eskişehir’de oynayan Konyaspor, yenileme çalışmalarının ardından yeniden evine dönmeye hazırlanıyor. Yenileme çalışmalarından kareler paylaşan Konyaspor’da loca kısmında jakuzinin de bulunması dikkat çekti.

TÜRKİYE'DE BİR İLK OLACAK

Çalışmaların sona geldiği stadyumda Konyaspor, 2 Ekim Pazar günü saat 17.00'da Ümraniyespor'u ağırlayacak. Maç öncesinde stad locasından paylaşılan görüntü ise şaşkına çevirdi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre stadyumda bir locaya da jakuzi konuldu. Taraftarlar, jakuzide maç izleyebilecek. Bu hizmet aynı zamanda, Türkiye'de bir ilk olacak.

Türkiye'de bir ilk! Konyaspor'un iç saha maçları jakuzi keyfiyle izlenecek

İLK ÖRNEĞİ LIGUE 1'DE GÖRÜLMÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde Fransa'da Ligue 1'de oynanan Troyes - Rennes maçında da locaya konulan jakuzinin bir benzeri görülmüştü.

Türkiye'de bir ilk! Konyaspor'un iç saha maçları jakuzi keyfiyle izlenecek ile ilgili etiketler Konya Konyaspor Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu loca jakuzi
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.