Türkiye'de bir ilk! Ceza'nın şarkıları işaret dili ile anlık olarak çevrildi

Ünlü rap şarkıcısı Ceza, önceki akşam Turkcell Vadi Açıkhava’da sahne aldı. Türkiye’de ilk kez bir rap konserinde sahneden işaret dili ile çeviri yapıldığı etkinlikte, Anıl Piyancı ve Sansar Salvo da mikrofon başına geçti. Pandemi şartlarına uygun yapılan konserlerde seyirciler unutulmaz bir akşam yaşadı.

Türkiye'nin yeni etkinlik mekanı Turkcell Vadi Açıkhava'da önceki akşam Anıl Piyancı, Sansar Salvo ve Ceza sahnedeydi. Konser boyunca Etkinlik boyunca Türkiye’de ilk kez bir rap konserinde tüm şarkılar işaret dili ile anlık olarak çevrildi.

ceza


CEZA, İŞARET DİLİ UZMANLARINI ZORLADI


Bahar Şahin ve Soner Teker isimli iki genç, işaret dilinde rap şarkı performansı sergiledi. İkisinin de ebeveynleri işitme engelli olan gençler, oldukça heyecanlıydı. Sahnede ünlü rapçi Ceza da gençlerin yanlarına giderek performans sergiledi. İşaret dili uzmanları, Ceza'nın hızlı okuma tekniğinde bir hayli zorlandıklarını söyledi.

Türkiye'de bir ilk! Ceza'nın şarkıları işaret dili ile anlık olarak çevrildi - Resim : 2

Türkiye'de bir ilk! Ceza'nın şarkıları işaret dili ile anlık olarak çevrildi ile ilgili etiketler Ceza Konser Turkcell Vadi Açıkhava işaret dili
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.