Türkiye Yunanistan'ı vurdu mu? Limnos fırkateyni Kemal Reis tarafından vuruldu mu?

Türkiye Yunanistan’ı vurdu mu? Son dakika haberlerinde Oruç Reis gemisine müdahale etmeye çalışan Yunanistan’ ait Limnos fırkateyninin Kemal Reis tarafından vurulduğu iddia edildi. Bu haber Yunan basınında da şok etkisi yarattı.

Oruç reis gemisi son dakika saldırı haberi sosyal medyada büyük bir ses getirdi . Başkan Erdoğan: ''Bir az önce yaptığı açıklamada Oruç reis gemisine saldırı girişimi yapıldığını ve gereken cevabı verdiklerini'' belirtmesi sonrasında ortalık bir anda karıştı.

Peki Türkiye Yunanistan'ı Doğu Akdeniz'de vurdu mu? Yunanistan'ın saldırgan tutumunun ardından Doğu Akdeniz'de gerginliğin giderek tırmandığı ve Oruç Reis gemisine müdahale etmeye çalışan Yunanistan’ ait Limnos fırkateyninin Kemal Reis tarafından vurulduğu iddia edildi.

Türkiye, Yunanistan'ı vurdu mu?

Yaptığımız araştırmada henüz ne olduğunu bilmiyoruz. Ancak Miçotakis ve Yunan komuta kademesinin şu anda toplantı da olduğununa dair iddialar Twitter'da konuşuluyor. Not olarak şunu belirtelim Oruç Reis halen rotasında ve hızını da koruyor.

Türkiye Yunanistan'ı vurdu mu? Limnos fırkateyni Kemal Reis tarafından vuruldu mu? ile ilgili etiketler Türkiye Yunanistan oruç reis Limnos fırkateyni Kemal Reis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.