Türkiye Varlık Fonu Erdoğan başkanlığında toplandı

Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu yeni üyelerinin de katılımı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında Vahdettin Köşkü'nde toplandı.

Türkiye Varlık Fonu akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığından toplandı.

Vahdettin Köşkü'ndeki toplantıya, Varlık Fonu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Sönmez, Prof. Dr. Erişah Arıcan, Hüseyin Aydın, Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu, Fuat Tosyalı ile kurulun yeni üyesi Ahmet Burak Dağlıoğlu katılıyor.

Yönetim kurulu üyeleri arasında bulunan Berat Albayrak ile Arda Ermut bu görevlerinden aflarını istemiş, bu talebin kabulü sonrasında yönetim kuruluna Ahmet Burak Dağlıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanmıştı. 

Türkiye Varlık Fonu Erdoğan başkanlığında toplandı ile ilgili etiketler Türkiye Varlık Fonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.