Türkiye, Togo, Burkina Faso ve Liberya'dan dörtlü zirve

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togo Cumhurbaşkanı Faure Essozimna Gnassingbe, Burkina Faso Devlet Başkanı Christian Kabore ve Liberya Devlet Başkanı George Manneh Weah ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turunun ikinci durağı Togo’da Cumhurbaşkanı Faure Essozimma Gnassingbe ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Türkiye, Togo, Burkina Faso ve Liberya'dan dörtlü zirve

Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togo Cumhurbaşkanı Gnassingbe, Burkina Faso Devlet Başkanı Christian Kabore ve Liberya Devlet Başkanı George Manneh Weah ile bir araya geldi.

Türkiye, Togo, Burkina Faso ve Liberya'dan dörtlü zirve - Resim : 2

DÖRTLÜ ZİRVEDEN BİLDİRİ YAYIMLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika'daki görüşmesi sonrası dört liderin imzasıyla bildiri yayımlandı. Bildiride DEAŞ ve FETÖ dahil terörle mücadelede iş birliği vurgusu yapıldı, uluslararası topluma salgınla mücadelede vaatlerine uyma çağrısı yapıldı.

Türkiye, Togo, Burkina Faso ve Liberya'dan dörtlü zirve - Resim : 3

Türkiye, Togo, Burkina Faso ve Liberya'dan dörtlü zirve - Resim : 4

 

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TEMASLARA BURKİNA FASO İLE DEVAM ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Burkina Faso Devlet Başkanı Christian Kabore ile bir araya geldi.

Türkiye, Togo, Burkina Faso ve Liberya'dan dörtlü zirve - Resim : 7

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turunun ikinci durağı Togo’nun başkenti Lome’de Türkiye, Togo, Burkina Faso ve Liberya dörtlü zirvesinin ardından Burkina Faso Devlet Başkanı Christian Kabore ile bir araya geldi.

ERDOĞAN, LİBERYA DEVLET BAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Liberya Devlet Başkanı George Weah ile bir araya geldi.

Türkiye, Togo, Burkina Faso ve Liberya'dan dörtlü zirve - Resim : 8

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turunun ikinci durağı olan Togo’nun başkenti Lome’de temaslarına devam ediyor. Türkiye, Togo, Burkina Faso ve Liberya dörtlü zirvesinin ardından Erdoğan, Liberya Devlet Başkanı George Weah ile bir araya geldi.

Türkiye, Togo, Burkina Faso ve Liberya'dan dörtlü zirve ile ilgili etiketler Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Togo Burkina Faso liberya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.