Türkiye tek yürek! Korkunç cinayete tepki yağdı!

Rize'nin Fındıklı ilçesinde 44 yaşındaki Gamze Pala, daha önce de defalarca reddettiği 36 yaşındaki Savaş Dalançıkar tarafından önce kurşunlandı ardından bıçaklanarak öldürdü. Vahşi cinayete Türkiye'nin her kesiminden tapki yağdı.

Rize dün akşam korkunç bir cinayetle sarsıldı. AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Gamze Pala, defalarca reddettiği kendisini saplantı haline getiren bir adam tarafından katledildi.

Korkunç cinayetin ardından Türkiye'nin her kesimnden tepki yağdı.

Türkiye tek yürek! Korkunç cinayete tepki yağdı!

BAKAN GÜL: EN AĞIR CEZAYI ALACAK
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, korkunç cinayete ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''Menfur bir saldırıyla hayatını kaybeden Gamze Pala’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Kadın cinayetlerini lanetliyor, Gamze Hanımı katleden zalimin en ağır cezayı alacağına inanıyorum.''

Türkiye tek yürek! Korkunç cinayete tepki yağdı! - Resim : 2

KILIÇDAROĞLU: HEPİMİZİ DERİNDEN ÜZDÜ
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da yaptığı açıklamada ''AK Parti Rize Fındıklı İlçe Başkan Yardımcısı #GamzePala’nın katledilmesi hepimizi derinden üzdü. Unutmayalım ki; kadına şiddet, insanlığa ihanettir! Gamze Pala’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Bir çok sosyal medya kullanıcısı da cinayete tepki gösterdi. #GamzePala başlığı kısa sürede Twitter'da zirveye yerleşti. İşte o paylaşımlardan bazıları...

Türkiye tek yürek! Korkunç cinayete tepki yağdı! - Resim : 3

Türkiye tek yürek! Korkunç cinayete tepki yağdı! - Resim : 4

Türkiye tek yürek! Korkunç cinayete tepki yağdı! - Resim : 5

Türkiye tek yürek! Korkunç cinayete tepki yağdı! - Resim : 6

Türkiye tek yürek! Korkunç cinayete tepki yağdı! - Resim : 7

Türkiye tek yürek! Korkunç cinayete tepki yağdı! ile ilgili etiketler Rize cinayet AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.