Türkiye Sörloth'un pozisyonunu konuşuyor! Penaltı mı değil mi?

Fenerbahçe-Trabzonspor kupa rövanşının ilk yarısının 38. dakikasında Dirar ile Sörloth arasında ceza sahasınız köşesinde yaşanan pozisyon penaltı tartışmalarını da beraberinde getirdi. Cüneyt Çakır yaklaşık 2-3 metre mesafeden gördüğü pozisyona devam derken bu pozisyon sosyal medyada gündem oldu.

Ülker Stadı'ndaki karşılaşmanın 38. dakikasında Trabzonspor'un atak yönüne göre soldan ceza sahasına hareketlenen Sörloth, Nabil Dirar'ın yaptığı hareket sonucu yerde kaldı. 

Cüneyt Çakır pozisyon sırasında iki oyuncuya yaklaşık 2-3 metre uzaklıktaydı. 

Sörloth pozisyon sırasında ceza sahasının hemen köşesinde ve içindeydi. 

Türkiye Sörloth'un pozisyonunu konuşuyor! Penaltı mı değil mi?

Ancak Cüneyt Çakır bu pozisyonda devam kararı verdi. 

VAR'dan da herhangi bir uyarı gelmedi. 

Türkiye Sörloth'un pozisyonunu konuşuyor! Penaltı mı değil mi? - Resim : 2

Ancak pozisyon sosyal medyada gündem oldu. Bordo mavililer pozisyon için penaltı derken, Fenerbahçeliler tam tersi görüşteydi. 

Sörloth'un yerde kaldığı pozisyonu Çaykur Rizespor'un Galatasaray karşısında kazandığı penaltıya benzetip 'ikisi de penaltı değil' diyen de vardı. 

Bu pozisyon için son yorumu ise hakem hocaları yapacak... 

Türkiye Sörloth'un pozisyonunu konuşuyor! Penaltı mı değil mi? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Cüneyt Çakır Nabil Dirar Sörloth penaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.