Türkiye Sezgin Baran Korkmaz'ın "kasetlerini" konuşacak

Sedat Peker'in Habertürk programcısı Veyis Ateş hakkındaki iddiarı Türkiye gündemine bomba gibi düşmüş, Habertürk yönetimi Ateş'i ekranlardan çekmişti. Bu skandalla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor! İddiaya göre iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'da bazı gazetecilerle yaptığı görüşmelerin ses kayıtları var!

Habertürk yazarı Fatih Altalı, suç örgütü lideri Sedat Peker'in Paramount otelde kaldığını söylediği Habertürk sunucusu Veyis Ateş hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Bilindiği gibi Habertürk yönetiminin "açıklama yap" çağrısına yanıt vermeyen Veyis Ateş kanal yönetimi tarafından izne çıkarılmıştı.

Son olarak Türkiye Gazeteciler Cemiyeti de, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in karanlık ilişkiler içinde bulunduğunu öne sürdüğü Habertürk programcısı Veyis Ateş’ten savunma istedi.

Diğer yandan Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Veyis Ateş konusunda yaşanan sürpriz bir gelişmeyi okurları ile paylaştı.

"Veyis Ateş'le ilgili vahim iddialar" başlığını taşıyan bir yazı kaleme alan Altaylı iddiaların merkezindeki isimlerden firari iş adamı Sezgin Baran Korkmaz ile görüştüğünü açıkladı.

Altaylı yaşananları şu sözlerle anlattı;

"Dün öğle saatlerinde Dalaman civarında otomobildeyim. Telefon çaldı.
Tanımadığım bir numara. Uluslararası arama. Bir Avusturya numarası.
Tanımadığım numaraları açmayı pek sevmiyorum ama Avusturya kodunu görünce yeğenim orada okuduğu için “Belki o arıyordur” diyerek açtım. Bir erkek sesi. “Fatih Bey iyi günler dilerim. Ben Sezgin Baran Korkmaz, numaranızı bir gazeteciden aldım” dedi. “Fatih Bey bugünkü yazınızı okudum ve çağrınıza yanıt olarak arıyorum” dedi. “Size kirli bir gazeteciyi anlatacağım. Çünkü ben hayatımda böyle utanç verici, böyle rezil bir tehdit görmedim” dedi.

SES KAYDI İDDİASI

Sezgin Baran Korkmaz'ın kendisine, gazetecilerle yaptığı bazı görüşmeleri kayda aldığını söylediğini aktaran Altaylı şunları kaydetti;

"'Veyis Ateş isimli gazeteci beni 7 Ocak günü aradı' diye başladı.
Gerisi utanç vericiydi. Tehdit, şantaj iddiaları. 10 milyon euroluk talepler, bir ekip adına aracılıklar. Kriminal nitelikte suçlamalar. Akıl alır gibi değildi. Bu suçlamalar ile bir gazetecinin adının yan yana gelmesi bile aklımın hafsalamın almayacağı bir durumdu. Dahası Baran Korkmaz elinde tüm bu iddialarını kanıtlayabilecek bir bant kaydı olduğunu ve bunu ablası gibi sevdiği bir gazeteciye daha önce dinlettiğini de iddia ediyordu."

Altaylı, Sezgin Baran Korkmaz'ın Veyis Ateş'le ilgili iddialarını Habertürk yönetimi ile de paylaştığını da ekleyerek, "Kendisinden son bir kez bu iddialara yanıt vermesini isteyeceklerdir muhtemelen. Veyis Ateş'in de bu iddialara verecek bir yanıtı var mı bilemem!" dedi.

Türkiye Sezgin Baran Korkmaz'ın "kasetlerini" konuşacak ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Sedat Peker sezgin baran korkmaz Sezgin Baran Korkmaz kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.