Türkiye - Rusya mutabakatı hangi sonuçları doğuracak?

‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber Haber Müdürü Barış Özkan, Türkiye ile Rusya arasındaki tarihi mutabakatın detaylarını masaya yatırdı…

Suriye'nin kuzeyinde Güvenli Bölge için ABD'den sonra Rusya ile de mutabakata varıldı. Türkiye, bu anlaşmalarla beraber, 14 gün içinde ABD, Rusya, İran ve Suriye rejimine güvenli bölge tezini kabul ettirmiş oldu.

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’ programının yeni bölümünde Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, Soçi’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında gerçekleştirilen görüşme sonrasında açıklanan 10 maddelik mutabakatı ve bu mutabakat sonrasındaki yeni durumu konuştu.

SuperHaber YouTube kanalında yayınlanan ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde;

-Soçi’de ne oldu? Türkiye-Rusya mutabakatı ne anlama geliyor?
-Rojava hayali sona mı erdi?
-Mutabakatta Adana Antlaşması’na yapılan vurgu ne anlama geliyor?
-Sınırımızdaki terör tehdidi sona erdi mi?
-Türkiye-Rusya mutabakatı sonrası ABD’nin tavrı ne olacak?
-Bu mutabakatla birlikte kimler kaybetti, kimler kazandı?

sorularının yanıtlarını ve daha fazlasını bulabilirsiniz. ‘Haberin Olsun’un yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında yayında.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Türkiye - Rusya mutabakatı hangi sonuçları doğuracak? ile ilgili etiketler Türkiye Suriye Ceyhun Bozkurt Barış Pınarı Harekatı Cumhurbaşkanı Erdoğan Barış Özkan soçi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.