Caner Erkin: Bizim milli takım ilkleri başarıyor

A Milli Takım'ın Rusya'yı 3-2 mağlup ettiği UEFA Uluslar B Ligi maçının kilit isimlerinden Caner Erkin, "Rusya'yı ilk defa yendik, bizim milli takımımız ilkleri başarıyor. Uzun süre Milli Takım'da oynamak, süre almak istiyorum. Sonuna kadar burada olmak için savaşacağım" dedi.

A Milli Takım'a 3 yıl sonra geri dönen Caner Erkin, 3-2 kazanılan Rusya maçında Kenan Karaman'ın golünde asisti yapan isimdi... Fenerbahçe'nin tecrübeli sol beki, "Milli takımda olmak için sonuna kadar savaşacağım" dedi.

Caner, maçın ardından şunları söyledi:

"Bu formayı terletmek büyük şeref. Rusya'yı ilk defa yendik, bizim milli takımımız ilkleri başarıyor. Uzun süre Milli Takım'da oynamak, süre almak istiyorum. Sonuna kadar burada olmak için savaşacağım. Hayal kurmuyorum, direkt Avrupa Şampiyonası'nda olmak istiyorum, kendime güveniyorum, hiçbir şüphem yok. Allah sakatlık vermezse turnuvada olacağım."

 

Caner Erkin: Bizim milli takım ilkleri başarıyor ile ilgili etiketler Caner Erkin Rusya A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.