Türkiye Norveç maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G grubunda yer alan Türkiye A milli takımımız sahasında Norveç ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Türkiye Norveç maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna cevap arıyor.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G grubunda Türkiye ile Norveç karşılaşıyor. Teknik direktör Stefan Kuntz ve ekibi, Türkiye A milli takımı ile Ülker Stadyumu’nda ilk maçına çıkıyor. Ve teknik ekipte bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

A millilerimiz gruptan çıkmak adına Norveç maçını kazanarak yeniden umutlanmak istiyor. Son maçında Hollanda deplasmanında 6-1’lik şok bir skorla geri dönen A milliler yeniden moral bulmanın peşine düşüyor.

TÜRKİYE NORVEÇ MAÇI NE ZAMAN?

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 7. haftasında Türkiye ile Norveç mücadele edecek. Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanacak Türkiye - Norveç maçı 8 Ekim Cuma günü saat 21.45'te başlayacak ve mücadele TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Teknik direktör Stefan Kuntz, uzun süredir kadroda yer almayan Caner Erkin, Sinan Bolat ve Serdar Aziz'i de aday kadroya dahil etti. Berat Özdemir, Berkan Kutlu ve Serdar Dursun ise ilk kez aday kadroya davet edildi.

ADAY KADRO

KALECİLER: Altay Bayındır, Sinan Bolat, Uğurcan Çakır

SAVUNMA: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz.

ORTA SAHA: Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Taylan Antalyalı, Yusuf Yazıcı.

FORVET: Burak Yılmaz, Kenan Karaman, Serdar Dursun.

NORVEÇ KADROSU

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı'nın 8 Ekim'de sahasında karşılaşacağı Norveç'in aday kadrosu açıklandı.

Norveç Teknik Direktörü Stale Solbakken tarafından belirlenen ve Adana Demirspor'dan Jonas Svensson'un da yer aldığı 27 kişilik aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleci: Per Kristian Worre Bratveit (Nimes), Sten Michael Grytebust (Kopenhag), Orjan Haskjold Nyland (Bournemouth)

Savunma: Kristoffer Vassbakk Ajer (Brentford), Fredrik Andre Bjorkan, Marius Lode (Bodo/Glimt), Stian Rode Gregersen (Bordeaux), Andreas Schjolberg Hanche-Olsen (Gent), Marcus Holmgren Pedersen (Feyenoord), Birger Solberg Meling (Rennes), Ken Remi Stefan Strandberg (Salernitana), Jonas Svensson (Adana Demirspor), Lunan Ruben Gabrielsen (Kopenhag),

Orta Saha: Fredrik Aursnes (Feyenoord), Patrick Berg (Bodo/Glimt), Mats Moller Daehli (Nürnberg), Mohamed Elyounoussi (Southampton), Jens Petter Hauge (Eintracht Frankfurt), Dennis Johnsen (Venesia), Mathias Normann (Norwich City), Fredrik Midtsjo (AZ Alkmaar), Morten Thorsby (Sampdoria), Martin Odegaard (Arsenal)

Forvet: Veton Berisha (Viking), Erling Haaland (Borussia Dortmund), Joshua King (Watford), Kristian Thorstvedt (Genk).

 

Türkiye Norveç maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Türkiye Norveç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.