Türkiye maçı hangi stadda? Bugün Milli maç hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye Hollanda maçı öncesi önemli gelişme

Türkiye maçı hangi stadda merak ediliyor. Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında Türk Milli takımı Hollanda ile karşılıyor. Gruptaki ilk maç olan Türkiye Hollanda maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak?

Türkiye maçı hangi stadda sorusunun yanıtı haberimizde. 24 Mart 2021 Çarşamba akşamı Dünya Kupası Eleme maçı G Grubu mücadelesin Türkiye Hollanda'yı ağırlayacak. Peki Milli maç hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Şenol Güneş'in öğrencileri EURO 2021 öncesi Hollanda ile karşılacakları Dünya Kupası Eleme maçıyla birlikte Dünya Kupası'nın Avrupa ayağında ilk karşılaşmalarına çıkacak. Türkiye Hollanda maçını 84 milyon Türk'ün desteğini arkalarına alıp oynayacak olan A Milli Takım'ın Hollanda maçı hangi stadda oynanacak? Hangi kanalda saat kaçta başlayacak?

TÜRKİYE MAÇI HANGİ STADDA?

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Michael Oliver yönetecek. Oliver'ın yardımcılıklarını Stuart Burt ve Simon Bennet yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Paul Tierney olacak. Karşılaşma TRT 1'den naklen ve şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Türkiye - Hollanda maçı ilk 11'leri belli oldu

Türkiye: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz

Hollanda: Cillessen, Vijndal, Daley Blind, De Ligt, Tete, Frenkie De Jong, Wijnaldum, De Roon, Malen, Berghuis, Memphis Depay

 

Türkiye maçı hangi stadda? Bugün Milli maç hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye Hollanda maçı öncesi önemli gelişme ile ilgili etiketler Milli Takım türkiye maçı hangi stadda türkiye hollanda maçı hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.