Türkiye maçı hangi kanalda yayınlanacak? Milli Maç hangi kanalda? Türkiye-Karadağ maçı saati ve kanalı...

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda yer alan A Milli Futbol Takımımız 1 Eylül akşamı Karadağ ile oynayacak. Grupta daha önce oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet ve bir beraberlik alan Millilerimiz bu akşam Karadağ Milli Takımı ile kozlarını paylaşacak. Peki Türkiye-Karadağ maçı hangi kanalda? Saat kaçta başlayacak?

Türkiye-Karadağ maçı hangi kanalda yayınlanacak merak ediliyor. FIFA 2022 Dünya Kupası Elemelerinde G Grubunda yer alan A Milli Takımımız bu akşam Vodafone Park'ta Karadağ Milli Takımını ağırlayacak. Grupta daha önce oynadığı maçlardan 2 galibiyet ve bir beraberlikle ayrılan ve yenilgi yüzü görmeyen Millilerimizde İngiltere'de top koşturan futbolcularımız kadroda yer almayacak. Peki Türkiye maçı hangi kanalda yayınlanacak? Milli Maç hangi kanalda?

TÜRKİYE-KARADAĞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Fransız hakem Benoit Bastien'in yöneteceği Türkiye-Karadağ mücadelesi Vodafone Park'ta saat 21:45'te başlayacak.

Norveç Türkiye maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Dünya Kupası  Elemeleri Norveç Türkiye milli maç hangi kanalda olacak ve şifresiz mi? -  Galeri - Spor

TÜRKİYE-KARADAĞ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Türkiye: Altay, Zeki, Kaan, Merih, Umut, Okay, Yusuf, Hakan, Salih, Cengiz, Burak

Karadağ: Mijatovic, Marusic, Vujavic, Savic, Tomasevic, Lagator, Haksabanovic, Scekic, Kosovic, Durdevic, Beciraj

KARADAĞ'A KARŞI İLK KEZ

A Milli Futbol Takımı, Karadağ ile tarihindeki ilk resmi maçına çıkacak. İki ekip ilk kez, 2016'da hazırlık maçında Antalya'da karşı karşıya gelmiş ve Türkiye 1-0 kazanmıştı. 2018'deki diğer karşılaşma ise 2-2'lik beraberlikle sona ermişti.

Türkiye maçı hangi kanalda yayınlanacak? Milli Maç hangi kanalda? Türkiye-Karadağ maçı saati ve kanalı... ile ilgili etiketler A milli futbol takımı milli maç hangi kanalda türkiye-karadağ maçı hangi kanalda türkiye maçı hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.