Türkiye Litvanya maç özeti izle!

Türkiye Litvanya maçının geniş özeti ve golleri taraftarlar tarafından takip edilmekte. 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçında Türkiye sahasında Litvanya karşısında. Maçın golleri ve geniş özetini buradan izleyebilirsiniz.

2022'de Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'nın Avrupa Elemeleri grubu 3. maçında Türkiye A Milli takımız Litvanya mücadelesi 3-3 devam etmekte.. Maçın geniş özeti ve gollerini haberimizden takip edebilirsiniz.

Türkiye A Milli takımımız 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 3. maçında Litvanya ile karşılaşıyor. 3-3 devam eden mücadelede gollerimizi Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz kaydederken Litvanya’nın golleri de Savaļnieks, Ikaunieks ile Uldriķis'den geldi.

Türkiye Litvanya maç özeti izle
Türkiye Litvanya maç özeti

 

Letonya'nın 11’i: Steinbors, Fjodorovs, Cernomordijs, Oss, Jurkovskis, Tobers, Emsis, Svalnieks, Ikaunieks, Ciganiks, Uldrikis.

Milli Takım'ın 11’i: Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Caner Erkin, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Kenan Karaman, Burak Yılmaz.

2' GOL! Hakan Çalhanoğlu'nun pasıyla ceza sahasının sağında topla buluşan Kenan Karaman, yakın direk dibine çok sert bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.

33' GOL! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Letonya savunmasından seken topa Hakan Çalhanoğlu gelişine çok güzel bir vuruş yaparak direk dibinden topu ağlara gönderdi.

35' GOL: Hızlı gelişen Letonya atağında sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Jurkovskis'in arka direğe çıkarttığı topa Savalnieks vuruşunu yaptı ve farkı bire indirdi.

52' GOL! Penaltı atışını kullanan Burak Yılmaz, topu köşeden ağlara gönderdi.

58' GOL: Savalnieks'in ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Marcis Oss'un indirdiği topla buluşan Uldrisis yakın mesafeden yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.

79' GOL: Savalnieks'in sol kanattan ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında yaşanan karambolde top Davis Ikaunieks'in önüne düştü. Davis Ikaunieks'in vuruşunda top yakın direk dibinden ağlara gitti.

MAÇIN GENİŞ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye Litvanya maç özeti izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.