Türkiye-Letonya maçıyla ilgili TFF'den son dakika kararı

Dünya Kupası elemeleri kapsamında yarın oynanacak Türkiye -Letonya maçıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce seyircili oynanacağını açıkladığı maça seyirci alınmasının uygun bulunmadığını açıkladı.

Katar'da 2022 yılında düzenlenecek Dünya Kupası'nın elemeleri kapsamında A Milli Takım'ın Letonya ile oynayacağı maç ile ilgili yeni bir karar çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadeye seyirci alınmayacağını açıkladı. TFF, dün yaptığı açıklamada ise karşılaşmanın seyircili oynanacağını bildirmişti.

TFF'nin yaptığı son dakika açıklaması şöyle:

"Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemisinin seyri ile ilgili son gelişmeler üzerine TFF Sağlık Kurulu yeni bir değerlendirme yapmıştır.
Yeni tedbirler ve önlemler alınması gerekebilecek bu dönemde, riskler oluşturacak uygulamalar yapılmaması ve seyircili maç oynanması gibi etkinliklerin düzenlenmemesi hususunda TFF Sağlık Kurulu görüş birliğine varmıştır.

TFF Yönetim Kurulu ile paylaşılan bu görüş doğrultusunda, A Milli Takımımızın 30 Mart Salı günü oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçına seyirci alınması uygun bulunmamıştır."

A Milli Futbol Takımı Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında yarın Letonya'yı ağırlayacak. Saat 21.45'te başlayacak mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Milli Takım, oynadığı ilk 2 maçında Hollanda ve Norveç'i mağlup ederek 6 puan aldı ve çok iyi bir başlangıç yaptı. 

Türkiye-Letonya maçıyla ilgili TFF'den son dakika kararı ile ilgili etiketler TFF Türkiye Letonya dğnya kupası elemeleri seyirci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.