Türkiye Kupası'nda gol düellosu: Kasımpaşa, Kocaelspor'u geçerek tur atladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. turu adeta bir gol düellosuna sahne oldu. Kasımpaşa, uzatmaya giden maçta Kocaelispor'u 5-3 mağlup ederek adını üst tura yazdırmayı başardı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda günün ilk maçı adeta gol düellosuna sahne oldu. Kasımpaşa, sahasında Kocaelispor'u konuk etti.

Mücadelenin normal süresi 2-2 sona ererken, uzatmalarda rakibine üstünlük kurmayı başaran Kasımpaşa, sahadan 5-3 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak tur atladı.

Kasımpaşa'ya turu getiren golleri 4. dakikada Ben Ouannes, 50. dakikada Ahmet Engin, 101. dakikada Tarkan Serbest, 105. dakikada Alpay Çelebi (k.k) ve 116. dakikada Yusuf Erdoğan kaydetti. Kocaelispor'un gollerini 40 ve 110. dakikalarda Benhur Keser ve 68. dakikada Pereira kaydetti.

Türkiye Kupası'nda gol düellosu: Kasımpaşa, Kocaelspor'u geçerek tur atladı ile ilgili etiketler Kasımpaşa Ziraat Türkiye Kupası kocaelispor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.