Beşiktaş-Antalyaspor finali seyircisiz oynanacak

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında yarın oynanacak olan Türkiye Kupası Finali'ne daha önce stat kapasitesinin 3'te 1'i oranında seyirci alınacağı açıklanmıştı. Karşılaşmanın yeniden seyircisiz oynanmasına karar verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha önce seyircili oynanacağı açıklanan Ziraat Türkiye Kupası finali seyircisiz oynanacak. TFF, Sağlık Bakanlığı'yla yaptığı görüşmelerin ardından bu kararından vazgeçmek zorunda kaldı.

İzmir'in yeni incisi Gürsel Aksel Stadyumu'nda Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynananacak 59. Türkiye Kupası finali öncesi her iki takım da 250'şer kişilik kontenjan ayrıldı.

Alınan kararı ilk açıklayan ise Antalyaspor Kulübü oldu. Akdeniz ekibi, "18 Mayıs Salı günü Beşiktaş ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin seyircisiz olacağı tarafımıza iletilmiştir. Taraftarımız ile bir arada olamayacağımızı üzüntü ile belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

TFF'den yapılan açıklamad ise daha önce finale stat kapasitesinin 3'te 1'i oranın seyirci alınmasına ilişkin kararın tekrar değerlendirildiği belirtildi. Açıklamada, İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge sonrasında alınan yeni karara ilişkin, şu ifadelere yer verildi:

"İçişleri Bakanlığının 16 Mayıs tarihinde yayımlanan ve 1 Haziran tarihine kadar devam edecek 'Kademeli Normalleşme Tedbirleri' genelgesi sonrasında, Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline stat kapasitesinin 1/3 oranında seyirci alınmasına ilişkin daha önce alınan karar tekrar değerlendirilmiştir. Bu kapsamda, İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'ndaki final müsabakası için her iki kulübümüze de 250'şer kişilik kontenjan ayrılmıştır."

Beşiktaş-Antalyaspor finali seyircisiz oynanacak ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Antalyaspor Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.