Türkiye izin vermedi, Merkel'den açıklama geldi!

Türkiye'nin İncirlik Üssü'nü ziyaret etmek isteyen Alman vekillere izin vermedi. Berlin yönetimi konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Türkiye'nin İncirlik Üssü'nü ziyaret etmek isteyen Alman vekillere izin vermedi. Berlin yönetimi konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Türkiye, bazı Alman vekillerin İncirlik Üssü'nü ziyaret etmesine izin vermedi. Resmi kaynaklar 'gerekli koşulların oluşmadığı gerekçesiyle' ziyarete izin vermedi.

Daha önce de İncirlik'ten havalanan Alman uçaklarının, Suriye ve Kuzey Irak'ta DEAŞ'a karşı yürüttüğü istihbarat faaliyetleriyle ilgili bilgilerin Türkiye ile paylaşılmaması iki ülke arasında kriz yaratmıştı.

İstihbarat bilgilerinin paylaşılmamasının, Alman vekillere izin verilmemesindeki temel sebeplerden biri olabileceği belirtiliyor.

MERKEL'DEN AÇIKLAMA

Alman vekillerin İncirlik'i ziyaret etmesine izin verilmemesi üzerine, Angela Merkel'den bir açıklama geldi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüşen Almanya Başbakanı Angela Merkel, görüşme sonrası yaptığı açıklamada İncirlik konusuna da değindi.

Merkel, "Alman birlikleri için alternatiflerimizi değerlendireceğiz. Ürdün bir olasılık." ifadelerini kullandı.

Türkiye izin vermedi, Merkel'den açıklama geldi! ile ilgili etiketler merkel incirlik üssü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.