Türkiye-İtalya maçında goller 2. yarıda geldi... Roma'da 3-0 mağlup olduk

A Milli Takım, EURO 2020'nin açılış maçında beklediğimiz futbolu sergileyemedi. Ev sahibi ülkelerden İtalya ile Roma'da karşılaşan Bizim Çocuklar, 27 maçtır kaybetmeyen, 8 maçtır gol yemeyen, son 12 maçında sadece 1 kez kalesinde gol gören Göz Mavililer karşısında 2. yarıda yediği 3 golle mağlup oldu.

EURO 2020'nin açılış maçında İtalya'yla karşılaşan A Milli Takım, Roma Olimpiyat Stadı'ndaki maçı 3-0 kaybetti. Bizim Çocuklar ilk yarıda kaleye isabetli şut çekemediği maçın ilk yarısını 0-0 berabere tamamladı. 22. dakika İtalyan stoper Giorgio Chiellini'nin köşe vuruşundan gelen topa vurduğu kafayı Uğurcan Çakır nefis çıkardı. Goller ise 2. yarıda peşpeşe geldi...

Dk. 53 GOL! İtalya tehlikeli geldi, Domenico Berardi'nin ceza sahası içinde arka direğe sert gönderdiği top Merih Demiral'a çarpııp ağlarla buluştu. İtalya 1-0 öne geçti..

Dk. 66 GOL! Uğurcan'ın nefis kurtarışında dönen topu tamamlayan Ciro İmmobile, İtalya'yı 2-0 öne geçirdi. Lazio'nun gol makinesi Azzurri formasıyla 17. golüne imza attı.

Dk. 79 GOL! Uğurcan Çakır'ın çıkarken kaptırdığı top 3 pasta gol oldu... İmmobile'nin pasını gole çeviren Lorenzo Insigne skoru 3-0'a getirdi.

Türkiye-İtalya maçında goller 2. yarıda geldi... Roma'da 3-0 mağlup olduk

A Milli Takım A Grubu'ndaki 2. maçında 16 Haziran'da Galler'le Bakü'de karşılaşacak.  Tarihinde 5. kez Avrupa'nın futbol şenliğine katılan Türkiye, A Grubu'nda İtalya'nın yanı sıra İsviçre ve Galler'le mücadele edecek. Şenol Güneş yönetimindeki Bizim Çocuklar'da ilk hedef gruptan çıkmak, ardından turnuvaya damga vurmak...

TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Umut, Okay, Kenan, Ozan Tufan, Yusuf, Hakan, Burak

İTALYA: Donnarumma, Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; Barella, Jorginho, Locatelli, Berardi, Immobile, Insigne

KORA KOR OYNAMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Teknik direktör Şenol Güneş, maçın dünkü basın toplantısında şunları söylemişti:

"Maçın zorlukları da kolaylıkları da var. Rakibin gücünü biliyoruz, kendimizi biliyoruz. Çok yetenekli ve tecrübeli oyuncuları da var. Donnaruma, Chiellini, Bonucci, Immobile, Insigne… Hepsi iyi oyuncular. Kendi liglerinde oynayan oyuncuları daha fazla. Çok başarılılar, çok tecrübeliler.

İtalya'nın dünya futbolundaki yerini biliyoruz. Bir Dünya Kupası'na katılamadığı için yer yerinden oynayan bir futbol ülkesi. Futbol kültürü olan bir ülke. Ülke olarak birbirimize benzerlikler var. Teknik, taktik ve fizik olarak yarınki maç üst seviyede olacak. Açılış maçındaki olayın da çok üzerine abartarak bir şeyler koymak istemiyorum. Oyuncularımın karakterlerini sahada görmek istiyorum. Olağandışı bir şey istemiyorum. Rakiple kora kor oynamaya çalışacağız. Zaman zaman belki daha üstün olacaklar ama maç bittiği zaman işimizi yapmanın mutluluğunu yaşamak istiyoruz."

Türkiye-İtalya maçında goller 2. yarıda geldi... Roma'da 3-0 mağlup olduk ile ilgili etiketler İtalya Şenol Güneş EURO 2020 Merih Demiral A Milli Takım Roberto Mancini
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.