Türkiye İtalya maçı saat kaçta? Euro 2020 Türkiye İtalya maçı şifresiz hangi kanalda?

Euro 2020 açılış maçında Türkiye A Milli takımımız İtalya ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise Türkiye İtalya maçı saat kaçta sorusuna yanıt arıyor. Peki, Euro 2020 Türkiye İtalya maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

Euro 2020 açılış maçında Türkiye A Milli takımımız ev sahiplerinden İtalya ile karşılaşıyor. Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Danny Makkelie yöneteceği mücadele A Milliler ev sahibi İtalya’ya karşı sürpriz bir skor almak istiyor.

Türkiye İtalya Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

11 Haziran 2021 Cuma akşamında saat 22.00’da başlayacak Türkiye İtalya maçı TRT 1 ve TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

A Milli takımımızda sakatlığı olan oyuncu bulunmazken, İtalya'da ise takımın yıldız isimlerinden Marco Verratti'nin sakatlığı bulunuyor.

Muhtemel 11'ler

Türkiye: Uğurcan Çakır, Umut Meraş, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Zeki Çelik, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz.

İtalya: Donnarumma, Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola, Barella, Jorginho, Locatelli, Chiesa (Berardi), Insigne, Immobile

Türkiye ile İtalya arasındaki ilk karşılaşma Euro 1964 elemelerinde start aldı. Renato Dall'Ara Stadyumu Stadyumu'nda oynanan ilk mücadeleyi İtalya 6-0 kazandı. Türkiye A Milli takımımız ile İtalya tarihlerinde daha önce 10 kez karşı karşıya geldi. İtalya bu maçların 7’sini kazanırken 3 maçta berabere sonuçlandı.

Stat: Roma Olimpiyat Stadı
Tarih: 11 Haziran 2021 Cuma
Saat: 22.00
Yayın: TRT 1 & TRT Spor

Türkiye İtalya maçı saat kaçta? Euro 2020 Türkiye İtalya maçı şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Türkiye İtalya EURO 2020
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.