Türkiye İrlanda Cumhuriyeti maçı ne zaman?

Türkiye İrlanda Cumhuriyeti maçı ne zaman? 2018 Rusya Dünya Kupası'na katılma hakkını kazanamayan Türkiye iki hazırlık maçı yapacak. Milli takımlar teknik direktörü Mircea Lucescu'nun İrlanda karşısında genç isimlere şans vermesi bekleniyor. Futbolsever ise bu maç ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Türkiye İrlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye İrlanda maçı saat kaçta? A Milli Takımımız İrlanda Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek. İrlanda Cumhuriyeti'nin Türkiye ile oynayacağı maç için teknik direktör Martin O'Neill 30 kişilik bir oyuncu havuzu oluşturdu. Spor severler ise bu konu hakkında merakla araştırma yapıyor. Peki, Türkiye İrlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Turkiye_Irlanda_Cumhuriyeti_mac_ne_zamansddsa

TÜRKİYE - İRLANDA CUMHURİYETİ MAÇI NE ZAMAN, NEREDE, HANGİ KANALDA?

23 Mart Cuma günü saat 23:30'da başlayacak mücadele Antalya'da oynanacak. Karşılaşmanın yayıyıncısı ise henüz belli değil.

kuzeyirlanda-almanya-08102015-640B

İRLANDA CUMHURİYETİ ADAY KADROSUNDA KİMLER VAR?

İrlanda Cumhuriyeti'nin Türkiye ile oynayacağı maç için teknik direktör Martin O'Neill tarafından davet edilen 30 kişilik aday kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Kaleci: Rob Elliot (Newcastle United), Colin Doyle (Bradford City), Kieran O'Hara (Manchester United), Keiren Westwood (Sheffield Wednesday)

Defans: Seamus Coleman (Everton), Cyrus Christie (Fulham), Matt Doherty (Wolverhampton Wanderers), Declan Rice (West Ham United), John Egan (Brentford), Shane Duffy (Brighton & Hove Albion), Ciaran Clark (Newcastle United), Kevin Long (Burnley), Alex Pearce (Derby County), Darragh Lenihan, Derrick Williams (Blackburn Rovers), Greg Cunningham (Preston North End), Enda Stevens (Sheffield United)

Orta Saha: Alan Judge (Brentford), Conor Hourihane (Aston Villa), Jeff Hendrick (Burnley), Harry Arter (Bournemouth), David Meyler (Hull City), Eunan O'Kane (Leeds United), Liam Kelly (Reading), Alan Browne, Daryl Horgan (Preston North End), James McClean (West Bromwich Albion)

Forvet: Shane Long (Southampton), Scott Hogan (Aston Villa), Sean Maguire (Preston North End)

İSTANBULSPOR'DAN İKİ OYUNCU

TFF 1. Lig'de mücadele eden İstanbulspor'dan iki oyuncu ilk kez A Milli Takım'a davet edildi. Kaleci Okan Gocuk ve sağ bek Zeki Çelik ilk kez milli formayı giyecekler.

MİLLİ OYUNCULAR FORMDA

A Milli Takım'a davet edilen Cenk Tosun, Enes Ünal ve Yusuf Yazıcı haftayı 2 golle kapatan isimler olarak dikkat çekiyor. Ayrıca Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder formuyla dikkat çeken isimler.

A MİLLİ TAKIM KADROSU

Kaleciler: Okan Kocuk - İstanbulspor A.Ş., Serkan Kırıntılı - Atiker Konyaspor, Volkan Babacan - Medipol Başakşehir FK

Defans: Gökhan Gönül - Beşiktaş A.Ş., Kaan Ayhan Fortuna Düsseldorf, Mehmet Zeki Çelik - İstanbulspor A.Ş., Çağlar Söyüncü - SC Freiburg, Ömer Toprak - Borussia Dortmund, Serdar Aziz - Galatasaray A.Ş., Uğur Demirok - Trabzonspor A.Ş., Hasan Ali Kaldırım - Fenerbahçe A.Ş., Ömer Bayram - Teleset Mobilya Akhisarspor

Orta saha: Abdülkadir Ömür - Trabzonspor A.Ş., Cengiz Ünder - AS Roma, Emre Mor - RC Celta de Vigo, Serdar Gürler - Osmanlıspor FK, Emre Akbaba - Aytemiz Alanyaspor, Mehmet Topal - Fenerbahçe A.Ş., Oğuzhan Özyakup - Beşiktaş A.Ş., Okay Yokuşlu - Trabzonspor A.Ş., Selçuk İnan - Galatasaray A.Ş., Yusuf Yazıcı - Trabzonspor A.Ş., Hakan Çalhanoğlu - AC Milan, Yunus Mallı - VfL Wolfsburg

Forvet: Cenk Tosun - Everton FC, Enes Ünal - Villarreal CF

Turkiye_Irlanda_Cumhuriyeti_mac_ne_zamaneSFASFAFSD

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSUNDA DEĞİŞİKLİK

İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ ile oynayacağı özel maçlar için bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak A Milli Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı.

Dün kulüp takımlarıyla oynadığı karşılaşmaların ardından yapılan MRI tetkikleri sonrası sağ adduktor adalelerinden sakatlandıkları tespit edilen Oğuzhan Özyakup ve Ömer Toprak, aday kadrodan çıkarıldı.

Bu iki futbolcunun yerlerine, Medipol Başakşehir kulübünden Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci kampa davet edildi.

KARADAĞ-TÜRKİYE MAÇININ GENEL BİLET SATIŞI BAŞLADI

A Milli Takımımızın Karadağ ile 27 Mart 2018 Salı günü yerel saat ile 19.10'da (TSİ 20.10) Podgorica'daki Şehir Stadyumu'nda oynayacağı özel karşılaşmanın internet üzerinden misafir takım tribünü genel bilet satışı başladı.

Biletlerin yurt dışı teslimat noktası, Hotel Ramada Podgorica olacak. Futbolseverler, 25 Mart'ta 10:00-19:00, 26 Mart'ta 10:00-19:00 ve 27 Mart'ta 10:00-18:00 saatleri arasında biletlerini teslim alabilir.

Maçın bilet satışı, internet üzerinden sadece taraftarkulubu.tff.org sitesinden gerçekleşiyor.

Karadağ-Türkiye maçının Türk seyirciler için bilet fiyatı 10 TL'dir.

KARADAĞ - TÜRKİYE MAÇINI MİLORAD MAZİC YÖNETECEK

A Milli Takımımızın 27 Mart 2018 Salı günü Karadağ ile oynayacağı özel müsabakayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek.

Podgorica'daki Şehir Stadyumu'nda yerel saat ile 19.10'da ( TSİ 20.10 ) başlayacak müsabakada, Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak.

Maçın dördüncü hakemi ise, Karadağ Futbol Federasyonu'ndan Nikola Dabanović olacak.

TÜRKİYE - İRLANDA CUMHURİYETİ MAÇINI SLAVKO VİNČİČ YÖNETECEK

A Milli Takımımızın 23 Mart 2018 Cuma günü İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı özel müsabakayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Slavko Vinčič yönetecek.

Antalya Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak müsabakada, Vinčič'in yardımcılıklarını Tomaž Klančnik ve Andraž Kovačič yapacak.

Maçın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakemlerimizden Hüseyin Göçek olacak.

FIFA DÜNYA SIRALAMASI AÇIKLANDI

FIFA'nın internet sitesinden açıklanan mart ayı dünya sıralamasına göre, A Milli Takım 730 puanla 38. sıradaki yerini korudu.

FIFA Dünya Kupası'nın son şampiyonu Almanya geçen ay olduğu gibi zirvede, Brezilya ve Portekiz de iki ile üçüncü sırada yer almaya devam etti.

Sıralamada ilk 10'a giren ülkeler şöyle:

Sıra Takım Puan

1 Almanya 1609

2 Brezilya 1489

3 Portekiz 1360

4 Arjantin 1359

5 Belçika 1337

6 Polonya 1228

7 İspanya 1228

8 İsviçre 1197

9 Fransa 1185

10 Şili 1161

Türkiye İrlanda Cumhuriyeti maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Türkiye İrlanda maçı saat kaçta maçı ne zaman hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.