Türkiye-İran sınırında bir büyük deprem daha...

Kandilli Rasathane'sinden gelen son dakika bilgisine göre Türkiye İran sınırında 5,9 şiddetinde bir deprem meydana geldi...

Akşam saatlerinde İran’nın Khoy kentinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem Van’da korku dolu anlar yaşattı.

İran’ın Khoy kentinde AFAD’ın açıklamalarına göre, saat 19.00’da meydana gelen 5.9 şiddetindeki deprem, Van’da da hissedildi.

Korku dolu anlara sebep olan deprem nedeniyle vatandaşlar dışarı kaçtı. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çocuğunu tedavi etiği sırada depreme yakalanan Adnan Çetin isimli vatandaş korkuyla dışarı kaçtıklarını söyledi.

Çetin, “İçeride muayene oluyorduk, oğlumun sonucunu gösterirken baktım, ayaklarımız birden sallanmaya başladı. Doktora dedim kaçalım, deprem oldu, gerçekten iyi sallandık. Çocuklar çok korktu, mahalleyi aradım evdekiler daha çok sallanmış, hemen hiç beklemedik dışarı çıktık, ne yapacağımızı da bilmiyoruz” dedi.

Türkiye-İran sınırında bir büyük deprem daha... ile ilgili etiketler İran Türkiye deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.