A Milliler ölüm kalım maçında Hollanda'yı 2 sayıyla geçti

FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, Hollanda’yı 73-71'lik skorla mağlup etti. Ay-Yıldızlılar, gruptaki 4. maçında ilk galibiyetini elde etti. Amerikalı devşirme Shane Larkin 23 sayı-9 asistle maçın yıldızı oldu.

EuroBasket 2022 Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takım, başantrenör Orhun Ene yönetimindeki ilk galibiyetini Hollanda karşısında elde etti. İki gün önce Sinan Erdem'de Hırvatistan'dan 17 sayı fark yiyen 12 Dev Adam, kazanmak zorunda olduğu maçta Hollanda'yı zor da olsa yenip EuroBasket 2022 mücadelesini sürdürdü.

Maça Shane Larkin, Melih Mahmutoğlu, Göksenin Köksal, Berkan Durmaz ve Sertaç Şanlı beşiyle başlayan milliler ilk yarıyı 41-37 önde tamamladı. A Milli Takım'da Shane Larkin 23, Sertaç Şanlı 13 ve Alperen Şengün 9 sayıyla oynadı. Hollanda’da ise Charlon Kloof 17, Yannick Franke 14 ve Roeland Schaftenaar 13 sayı kaydetti.

Ay yıldızlılar, grubundaki 5'inci maçında 20 Şubat 2021 tarihinde İsveç ile karşılaşacak.

A Milliler ölüm kalım maçında Hollanda'yı 2 sayıyla geçti ile ilgili etiketler Basketbol 12 dev adam Orhun Ene TBF
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.