A Milli Takım Hırvatistan'a teslim olmadı

A Milli Takım, Almanya ile 3-3 berabere kaldığı hazırlık maçından sonra 2018 Dünya Kupası finalisti Hırvatistan'la da aynı skorla yenişemedi. Ay-Yıldızlılar kritik Rusya maçı öncesi test maçında eksiklerini görme fırsatı buldu.

A Milli Takım hazırlık maçında son Dünya Kupası finalisti Hırvatistan'la Vodafone Park'ta 3-3 berabere kaldı. Ay-Yıldızlılar 2 kez öne geçtiğimi maçta 2-3 geriye düşse de yine kolay teslim olmadı ve eşitliği sağlamayı başardı.

Şenol Güneş'in öğrencileri 23'te Cenk Tosun'un penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Uzun bir sakatlık yaşayan Everton santrforu, iyileştikten sonra ilk gol sevincini yaşadı. Hırvatlar 32'de Ante Budumir'le 1-1'i buldu. 40'te Deniz Türüç nefis bir golle Türkiye'yi yeniden öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı: 2-1.

A Milli Takım Hırvatistan'a teslim olmadı
Caption

İkinci yarının ilk 13 dakikası karşılıklı gollere sahne oldu. Hırvatistan 53'te Atalanta'nın yıldızı Mario Pasalic'le 2-2'yi buldu. Golden 3 dakika sonra Josip Brekalo Hırvatlar'ı 2-3 öne geçirdi. Kolay teslim olmamayı alışkanlık haline getiren Ay-Yıldızlılar, Leicester City'nin formda oyuncusu Cengiz Ünder'in yetenek dolu golüyle 3-3'ü buldu. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

OKAY&CENGİZ DEĞİŞİLMEZ

Ay-yıldızlı ekibin UEFA Uluslar Ligi'nde son oynadığı Sırbistan maçında ilk 11'de sahaya çıkan Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Mahmut Tekdemir, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman ve Burak Yılmaz'ın yerine bu mücadelede, Uğurcan Çakır, Nazım Sangare, Ozan Kabak, Mert Çetin, Caner Erkin, Dorukhan Toköz, Orkun Kökçü, Deniz Türüç ve Cenk Tosun ilk 11'de yer aldı. 

İki maçta da ilk 11'de yer alan isimler ise Okay Yokuşlu ve Cengiz Ünder oldu. 

A Milli Takım Hırvatistan'a teslim olmadı - Resim : 2

Burak Yılmaz, Çağlar Söyüncü, Kenan Karaman ve Mahmut Tekdemir, sakatlıkları sebebiyle Hırvatistan maçının kadrosuna alınmadı. İtalyan yerel sağlık makamlarının uyguladığı Kovid-19 kaynaklı prosedürlerin tamamlanmasını beklemeleri gerektiği için milli takım kampına bugün katılan Kaan Ayhan ve Mert Müldür de maç kadrosuna alınmadı. Kaan ve Mert, İtalya'nın Sassuolo takımında kariyerlerini sürdürüyor.

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi'nde 15 Kasım Pazar günü Rusya ile Kadıköy'de, 18 Kasım Çarşamba günü ise MAcaristan'la deplasmanda karşılaşacak.

A Milli Takım Hırvatistan'a teslim olmadı - Resim : 3

A Milli Takım Hırvatistan'a teslim olmadı ile ilgili etiketler Şenol Güneş Cenk Tosun Cengiz Ünder Hırvatistan A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.