Türkiye-Gürcistan sınırında kırmızı alarm... Türklerin çıkışına izin verilmiyor!

Gürcistan'da Koronavirüs vakalarının sayısının artmasıyla birlikte Türkiye sınırında da güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkartıldı. Ardahan'daki Aktaş Gümrük Kapısı kimlikle geçiş yapacak Türk vatandaşlarına kapatıldı.

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde Gürcistan'da yaşanan korona virüsü vakasının artması nedeniyle Aktaş Gümrük Kapısı kimlikle geçiş yapacak olan Türk vatandaşlarına kapatıldı.

Ardahan'da Türkiye'nin Gürcistan ile sınırında bulunan Aktaş Gümrük Kapısı'nda kimlikle geçiş yapacak olan Türk vatandaşlarına izin verilmiyor. Tır geçişleri ve pasaportla geçiş yapacak olan vatandaşlar, geçiş yaparken son bir ay içerisinde İran'dan Türkiye'ye geçiş yapan araçlar ve kişilerin Gürcistan'a geçişine izin verilmiyor.

Gürcistan'da bulunan Türk vatandaşların ülkeye geçişi sağlanırken Gümrük kapısında bulundurulan cihazlarla Koronavirüs kontrolü yapılıyor.

Türkiye-Gürcistan sınırında kırmızı alarm... Türklerin çıkışına izin verilmiyor! ile ilgili etiketler Gürcistan Ardahan sınır
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.