Türkiye günlerce onları konuştu! İşte Yufkacı Muammer ve Hamide'nin aşk pozları...

Türkiye, Esra Erol'un programında ortaya çıkan yufkacıya kaçan eltileri günlerce konuşmuştu. Olayın ardından küçük elti evine dönmüş büyük elti ise yufkacı Muammer’in yanında kalmıştı. Milyonlar tarafından tepki gören Yufkacı Muammer Ay yaşanan tüm gelişmelere rağmen sosyal medya hesabından eltilerden Hamide Duman ile mutluluk pozlarını paylaştı.

Esra Erol'da, geçtiğimiz aylarda 'Bu kadarına da pes' dedirten bir olay yaşandı. İki çocuk babası Mehmet Duman canlı yayına katıldı.

17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman'ın 11 Mart günü sırra kadem bastığını açıkladı. Mağdur adam, "Eşim ve yengem daha önce yanında çalıştıkları yufkacı Muammer Ay'a kaçtılar. Kardeşim Ercan ile birlikte polise başvurduk. Antalya'ya gittiklerini duydum. Ortaya çıkmalarını istiyorum. İki aile perişan oldu" ifadelerini kullandı.

Türkiye günlerce onları konuştu! İşte Yufkacı Muammer ve Hamide'nin aşk pozları...

Hamide Duman ise "Maddi olarak bana yardımcı olmuyordu. Muammer Ay o zaman elin adamıydı. Beni bu işe sokarak Muammer Ay'la ilişki yaşama sebebim eşimdir" cevabını yolladı. Bu akılalmaz olay o dönem Türkiye'yi ekran başına topladı. Bir süre sonra yenge Hamide İstanbul'a dönüş yaptı.

Hamide Duman ise kocasına ve çocuklarına geri dönmeyeceğini yufkacı Muammer Ay'a aşık olduğunu ve çok mutlu olduklarını açıkladı. Duydukları karşısında şoke olan Mehmet Duman ise eşinden boşanmak için düğmeye bastı.

Türkiye günlerce onları konuştu! İşte Yufkacı Muammer ve Hamide'nin aşk pozları... - Resim : 2

Hamide Duman ise yufkacı aşkıyla Antalya'da birlikte yaşamaya başladı. Daha önceki yayınlarda, "Hamide ile birbirimizi seviyoruz" diyen Muammer Ay ise yakın bir tarihte Facebook hesabından aşk dolu paylaşımlara imza attı.

Bir dönem Türkiye'nin tepki gösterdiği çifte, yakın çevrelerinden beğeni yağdı…

Türkiye günlerce onları konuştu! İşte Yufkacı Muammer ve Hamide'nin aşk pozları... ile ilgili etiketler Esra Erol yufkacı muammer Elti Hamide
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.